x

GDJE GOD POGLEDAM, SJETIM SE NJE! Sloba utučen, otkrio ŠTA su on i Kija radili nakon razvoda - nije krio SUZE!

Kija Kockar i Sloba Radanović i dalje se ludo vole, iako su se juče zvanično razveli. Oni su tokom suđenja plakali, a nakon što su okončali brak, zajedno su izašli iz Prvog osnovnog suda u Zrenjaninu i još sat vremena nisu mogli da se razdvoje.

Nakon što je odvezao Kiju kući, Sloba je došao da se pozdravi sa roditeljima, a zatim krenuo ka Beogradu, zatim je otkrio šta je radio nakon rastanka:


- Poslije suda smo se Kristina i ja vozili sat vremena po Zrenjaninu. Željeli smo da obiđemo cijeli grad. Kupili smo da jedemo i onda smo se provozali. Sada smo prvi put imali priliku poslije "Zadruge" da se ispričamo u našem gradu. Za pet godina svaki kutak ovog grada smo prošli, tako da, gdje god pogledam, vrate mi se uspomene na nju. I ranije smo nas dvoje voljeli tako da se vozimo po gradu. Tada je bilo još teže jer su na radiju išle neke naše pjesme dok smo se vozikali. Bilo je baš nostalgično - otkrio je Radanović, ne uspijevajući da sakrije emocije.


Dok je sjedio na njegovoj i Kristininoj klupi, Sloba je rekao:

- U ovom gradu smo se i vjenčali, ovo je grad naše ljubavi. Dok nije došao trenutak da se razvedemo, nisam toliko ni razmišljao o našem konačnom kraju. Kada dođete u sud i kada pred vas stave papir da potpišete, mnogo je teško. Tek tada nagrnu sve uspomene, ali samo lijepe. Ničega ružnog se ne sjećam - nostalgično je ispričao pjevač, dok Kristina nije željela da daje komentare.


- Nemam snage da pričam o tome, razumite me - kratko je rekla bivša stjuardesa.


(Srbija Danas)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav, ja sam iz SAD-a, želim podijeliti ovo veliko svjedocanstvo o tome kako mi je dr. Agabazara pomogao vratiti svog bivšeg ljubavnika. Tijekom moje potrage za rješenjem došao sam u kontakt s Dr. Azbazarom i kroz njegovu pomoc moj se ljubavnik vratio na u roku od 48 sati. Dakle, s ovim sam toliko podebljan da savjetujem svakome tko traži nacin da dode do ljubavnika natrag kontaktirati Dr.Agbazara na WhatsApp: { +2348104102662 } ili putem e-maila na: { [email protected] } Ja sam tako sretan barem ja i moj ljubavnik opet se vracaju jedni drugima i idu zajedno provesti novu godinu zajedno Hvala još jednom Dr. Azbazaru