x

Gdje odvesti curu na prvi spoj

Spojevi su općenito važna stavka za razvijanje veze, no prvi spoj je ipak najvažniji od svih jer on je taj koji često odlučuje hoće li biti daljnjih spojeva ili ne. 

Prvi spojevi su važni jer omogućuju upoznavanje djevojke, no isto vam pomažu uvidjeti interesira li vas ona zbilja ili ne. Gdje odvesti curu na prvi spoj ponekad može biti zahtjeva pothvat, posebice u slučajevima u kojim djevojku baš ne poznajete te ne znate što voli ili ne.

Gdje odvesti curu na prvi spoj mnogima je odabir omiljeni kafić ili bar. I dok vaš omiljeni kafić može biti sasvim solidan odabir za prvi spoj jer je to mjesto na kojem se osjećate ugodno i opušteno, on također može imati i nekih negativnih strana. Ukoliko ste česta mušterija u određenom kafiću, zasigurno znate i ostale goste koji bi vam se mogli ubacivati u razgovor, što može ostaviti negativan utisak jer onemogućuje privatan razgovor.


Gdje odvesti curu na prvi spoj kako bi se međusobno bolje upoznali

Ukoliko se odlučite za kafić kao mjesto gdje odvesti curu na prvi spoj, birajte dane kada ima manje prometa kako bi smanjili mogućnost ubacivanja drugih gostiju u vaš razgovor te kako bi pozadinska buka bila manja. Jedino tako možete dobiti donekle privatnosti koja omogućuje razgovor i upoznavanje. Svakako spoj upotpunite nekom šetnjom poslije odlaska u kafić kako bi dodatno iskoristili vrijeme da je upoznate bolje. Živimo u vrijeme u kojem nam tehnologija olakšava svakodnevni život, pa tako i upoznavanje drugih ljudi.

Ukoliko ste na društvenim mrežama ili nekoj aplikaciji upoznali djevojku, zasigurno ste razmijenili pokoju rečenicu i razgovarali prije poziva na prvi spoj. Gdje odvesti curu na prvi spoj planirajte tako da ukomponirate njene interese, bilo da je riječ o odabiru lokacije, aktivnosti ili nešto drugo. To će sigurno ostaviti pozitivan utisak na nju jer joj time pokazujete da ste zainteresirani za nju, ali i za ono što ima za reći.


Gdje odvesti curu na prvi spoj i kako planirati

Prvi spoj trebao bi biti ugodan doživljaj koji može napraviti dobre temelje za građenje međusobnog odnosa i potencijalno veze. Budite kreativni prilikom odabira gdje odvesti curu na prvi spoj te pokušajte ukomponirati elemente koji interesiraju nju, ali i vas. Jedna od opcija gdje odvesti curu na prvi spoj je da je otvoreno pitate kamo bi voljela izaći te ima li nekih posebnih želja. Dobro isplaniran prvi spoj pomoći će vam bolje upoznati djevojku te uvidjeti sviđa li vam se ona doista ili to ipak nije to. Budite kreativni i opušteni, nemojte se previše zamarati detaljima.

Prilagodite se njenom rasporedu i pokušajte u skladu s time organizirati spoj koji će vam biti ugodan i dati prilike da se međusobno upoznate. Izbjegavajte prenapučena i bučna mjesta jer teško da ćete svoj prvi spoj moći iskoristiti kako bi htjeli ukoliko ima previše distrakcija, što može napraviti neželjen efekt i odbiti vas jedno od drugoga.


(Arz.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.