x

Gdje su i šta rade srpski nasljednici krune: Princ Đorđe krije vanbračnu kćerku! Nova otkrića!

Jučerašnji tekst u Kuriru, u kojem je detaljno predstavljeno kako žive nasljednici srpskog prijestolonasljednika Aleksandra Karađorđevića, Petar, Aleksandar i Filip, iznenadio je, ali i šokirao javnost.

Time smo pokazali da britanska dinastija, posebno slučaj princa Harija i njegove supruge Megan, nije jedina tema koja bi mogla da intrigira ljude.

Svakako, najveći šok izazvalo je saznanje da prijestolonasljednikov sin Aleksandar živi sa nevjenčanim suprugom Džastinom u Americi, kao i fotografije iz provoda prinčeva koje su nastale prije nekoliko godina.

Ali, tu nije kraj! Srbija ima još potencijalnih prinčeva o kojima se malo zna, pa smo se i o njima malo više raspitali.


Sinovi pokojnog Tomislava Karađorđevića, strica aktuelnog prijestolonasljednika, Nikola, Đorđe i Mihailo i kćerka Katarina nikada se nisu javno eksponirali. Dvojica njih žive u Beogradu, pa smo lako došli do zanimljivih saznanja o njima.

- Oni nisu bili u ozbiljnoj vezi. Koliko sam čuo, naša komšinica je ostala trudna s princem na jednoj rejv žurki. On je sam priznao dijete, a ona nije htjela ni na šta drugo da ga obavezuje. Ona ima brata i sestre, koji joj pomažu oko djevojčice - rekli su nam ljudi u novobeogradskom bloku.


OSTALA DJECA TOMISLAVA KARAĐORĐEVIĆA

Nikola T. Karađorđević rođen je 1958. u Londonu kao najstarije dijete princa Tomislava i princeze Margarite od Badena. Oženjen je Ljiljanom Karađorđević, s kojom ima kćerku Mariju, koja radi u cvjećari. On živi u okolini Frankfurta i godinama je vozio kamion po Evropi.

Njegova sestra Katarina rođena je 1959, bila je udata za britanskog advokata ser Dezmonda de Silvu, s kojim ima kćerku Viktoriju.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.