x

NA FESTIVALU U CANNESU

Georgina Rodriguez se prvi put pojavila u javnosti nakon tragičnog gubitka sina!

Georgina Rodriguez prvi put se pojavila u javnosti otkako je otkrila da joj je novorođeni sin preminuo. Djevojka portugalskog nogometaša Cristiana Ronalda bila je gost filmskog festivala u Cannesu.

Prošlog mjeseca ona i partner Cristiano Ronaldo otkrili su da im je sin umro pri rođenju te da je njihova kći Bella Esmeralda preživjela.

Bivša prodajna pomoćnica nije se pojavljivala u javnosti kako bi se posvetila svojoj novorođenoj kćerki i brinula o ostatku porodice, ali je u srijedu otputovala u Francusku na filmski festival u Cannesu.


Influenserica je tokom izlaska izgledala elegantno noseći kožni kombinezon iskomibnovan s narandžastom Hermès torbom. Outfit je upotpunila dizajnerskim sunčanim naočalama.

Ovo pojavljivanje u javnosti dolazi nakon što su Cristiano i Georgina ranije ovog mjeseca otkrili da se njihova novorođena kćer zove Bella Esmeralda.


Rodriguez je objavila ime koje su odabrali uz tri fotografije na kojima je djevojčica spavala u svom krevetiću nakon što je potvrdila da je njen brat blizanac tragično preminuo pri rođenju.

Prethodno je nogometaš slobodne dane iskoristio za oporavak od tragedije i odmor s prijateljima te je na društvenim mrežama podijelio fotografije druženja s Joseom Semedom i Joaom Paixaom, a onda i s Georginom.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.