GIBONNI 13. JULA NA TVRĐAVI STARI GRAD U TRAVNIKU

13.07.2023 20:00

Nakon dva rekordno rasprodana koncerta više od mjesec dana prije održavanja u zagrebačkoj areni, najavljujemo koncert Gibonnija na jednoj od najljepših destinacija u BIH, a to je zasigurno tvrđava Stari grad u Travniku.

Popularni Gibonni na tvrđavi nastupa u sklopu manifestacije Travnik Summer Fest, koja se ove godine održava po peti put.

Ulaznice za ovaj spektakl za sada su puštene u online prodaju preko sustava Kupikartu.ba (link https://www.kupikartu.ba/karte/event/5931/gibonni-travnik) , a ulaznice će uskoro biti i na prodajnim mjestima, koja će biti naknadno objavljena.

Gibonnijeva muzika je svojstvena po jedinstvenoj, melankoličnoj mediteranskoj atmosferi i intimnoj lirici.

Njegove pjesme izvodili su brojni poznati hrvatski umjetnici, a na mnogim su događajima osvajale prestižne muzičke nagrade.

Njegove je muzičke korijene lako pronaći jer je njegov otac, Ljubo Stipišić, vjerojatno najaktivniji arhivar hrvatskih tradicionalnih pjesama i cijenjeni etnomuzikolog.

U Travnik zajedno sa Gibonnijem dolazi i veliki glazbenik Nikša Bratoš, koji je rođeni travničanin i imao je veliku i značajnu ulogu u dovođenju Gibonnija u TRavnik, zajedno sa organizatorima Travnik Summer Festa.KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.