x

Gile po prvi put u najboljem sarajevskom Dorian Grayu, klubu koji volite!

Sarajevski klub Dorian Gray je donio potpuno novu priču i osvježio noćni život gradu na Miljacki, a duži vremenski period tamo se dešavaju najuzbudljivije žurke u gradu. Već sada možemo reći kako je to kultno mjesto za izlazak u Sarajevu, a da bude još uzbudljivije Dorian Gray klub će dokazati narednim događajima, između ostalog, nastupom Amara Gileta Jašarspahića koji je rezervisan za srijedu, 27. februar.

Dorian Gray Club

Titova 7, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

+387 60 301 9721

Klub Dorian Gray ne miruje kada su u pitanju perfektne zabave. Niz dešavanja u režiji ovoga kluba već duži vremenski period su na dobrom glasu i plijene pažnju što Sarajlija, tako i onih koji u ovaj grad dolaze kao posjetitelji i turisti. Upravo Dorian Gray je topla preporuka za sve njih, jer čari istinskog noćnog provoda bh. prijestolnice će iskusiti isključivo na ovom mjestu.

Riječ je o trenutno najpopularnijem i najboljem klubu u Sarajevu koji je za kratko vrijeme potpuno opravdao svoj slogan Dorian Gray - The Club That Loves. U želji da svojim posjetiteljima pruži samo najbolje, Dorian Gray klub sprema niz sjajnih događaja, a sve to počinje nastupom neprevaziđenog vokala i pobjednika Zvezda Granda - Amara Gileta Jašarspahića.  

Amar Gile će u srijedu, 27. februara po prvi put nastupiti u Dorian Gray klubu i prirediti nezaboravnu žurku. Kada se spoje najbolji s najboljima onda je vrhunski provod zagarantovan, tako da nema sumnje kako će se za ovaj događaj tražiti mjesto više.

Upravo zbog velikog interesovanja i dolaska Amara Gileta u Dorian Gray karte po cijeni od 20 KM su puštene u prodaju, dok će na dan koncerta cijene iznositi 25 KM. Ne zaboravite da rezervišete svoje mjesto na vrijeme,na sljedeći broj +387 60 301 9721, jer je broj mjesta ograničen.


Klub možete da kontaktirate i preko FB profila: Dorian Gray Sarajevo 
ili Instagram profila: doriangray_sarajevo

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.