x

od 1. maja

Gimnastički klub Sarajevo zbog velikog interesovanja vrši upis članova u Općinama Stari Grad i Centar!

Nije trebalo dugo vremena da Gimnastički klub Sarajevo osvoji kako mališane, tako i njihove roditelje. Svi su prepoznali kvalitet, ali i kakav napredak se stvara iz ovog sporta, što je rezultiralo sve većim brojem novih članova. A nakon velikog uspjeha u Novom Gradu, sportska gimnastika sada vrši upis članova iz Općina Stari Grad i Centar.

Sportska gimnastika u Sarajevu je nešto što je doprinijelo da oni najmlađi uživaju i kroz kreativan rad ujedno poboljšaju svoje zdravlje i utiču na pravilan razvoj tijela. Kroz redovne treninge, sportska gimnastika ne samo da mališane čini razdraganijim, već i sprečava moguće komplikacije tokom razvoja tijela. Gimnastički klub Sarajevo je svojim radom ponudio nešto potpuno novo gradu, a u međuvremenu se javilo veliko interesovanje za ovakav vid sporta kako kod mališana, tako i kod njihovih roditelja, koji žele da im djeca budu zdravog tijela i duha. Tako se Gimnastički klub Sarajevo u Novom Gradu zbog velikog interesovanja širi i na druge lokacije, i to na Općinu Stari Grad i Centar. 


Naime, Gimnastički klub Sarajevo je odlučio da se zbog velikog broja upita i sve većeg interesovanja proširi i na druge lokacije u gradu. Stoga je moguć upis novih članova sa Općina Stari Grad i Centar.

Oni će moći da uživaju u sportskoj gimnastici već od 1. maja - (Osnovna škola "Edhem Mulabdić"), u sljedećim terminima:
UTO: 19:00 - 20:30
SRI: 19:15 - 20:45
ČET: 19:00 - 20:30


Podsjetimo, Gimnastički klub Sarajevo je napravio divnu priču, a  sve to na čelu sa Nermanom Dalipagić, koja je predsjednik kluba, trenerica sportske gimnastike i licencirani instruktor skijanja. Roditelji napokon mogu da dugoročno i kvalitetno usmjere i pruže svom djetetu priliku da se pravilno razvija. Na gimnastiku se mogu upisati djeca već sa tri ili četiri godine, te je preporučena od strane stručnjaka. 


Kao bazni sport, gimnastika je idealna za razvijanje motorike i nema bolje pripreme za kasnije bavljenje bilo kojim sportom. Gimnastika je primjerena svakom djetetu bez obzira na fizičke predispozicije. Ona je temelj svih sportova, i pomoću nje dijete razvija mišićnu snagu, ravnotežu, fleksibilnost, zdrav karakter. Mišići, kosti, i zglobovi postaju čvršći, tijelo postaje razgibano, spretno i okretno.


Sve upite, kao i upis novih članova je moguće izvršiti putem sljedećih kontakt informacija: 

Kontakt telefon: 062 898 941 (Nermana Dalipagić)

Facebook: https://www.facebook.com/GKSARAJEVO2020/

Instagram: https://www.instagram.com/gk_sarajevo/?igshid=xbx4m7zzdv70

.

.

.

.

.

.

.

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.