x

Gledao je Deu Đurđević u oči i rekao joj da je imao se.s sa Kijom: A sada se sprema za Zadrugu 3! Haos na pomolu!

Filip Đukić poslije "Farme", "Parova" i prve sezone "Zadruge", navodno se sprema za ulazak u "Zadrugu 3". Naime, on je viđen kada je otišao da potpiše ugovor, a kako se navodi, odmah je okupljenoj ekipi predstavnika medija ispozirao sa širokim osmijehom na licu.

Osim pikanterija iz odnosa sa Ružicom Veljković i Marijom Anom Smiljanić, mnogi sumnjaju da će Filip u predstojećoj sezoni progovoriti i o odnosu sa Kristinom Kijom Kockar, koji je i dan danas velika misterija. Nakon jedne sporne situacije u "Zadruzi", kada se pročulo da su ih savladale strasti, njih dvoje oštro su negirali sve navode. Međutim, po izlasku iz Bijele kuće, Filip je promijenio mišljenje, koje je Kija samo nastavila da demantuje.

Jednom prilikom u jutarnjem programu koji je vodila Dea Đurđević, Filip je još jednom zaintrigirao, ističući da se dogodilo baš sve o čemu se šuška, ali da je lagao "jer je želio da ispadne džentlmen".


"I, onda je krenulo druženje sa Kijom. Vi ste se družili. Koliko smo svi vidjeli, to tog nekog momenta... do onog momenta s toaletom. Šta se tu dogodilo?" pitala ga je Dea.

"Znamo šta je bilo kad ste vi vidjeli snimak. Znamo šta si rekao u lajvu na Instagramu. Šta sad kažeš?"

"Pa, isto kao i u lajvu na Instagramu", zgranuo je Filip.

"Čekaj, jesi li spavao sa Kijom ili nisi?" nastavila je voditeljka.

"Da", promrmljao je on.

"Jesi?"

"Da."

"Sto posto?"

"Sto posto!" uvjeravao ju je on.

"Što si rekao u početku da nisi, i još si se zakleo da nisi?!" iznenađeno ga je upitala voditeljka.

"Htio sam da budem džentlmen."

"Nismo znali da će to tako biti, da će se tresti zidovi i to..." objašnjavao je Filip, ali Kija je sve to još tada oštro demantovala, i više se nije obazirala na gradske priče. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.