x

ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

Gledao sam s.ks, izabrao bih Anđelu za sebe bez dvoumljenja: Moka ostavio voditeljku bez teksta!

Zoran Moka Slavnić gostovao je u emisiji Sceniranje i komentarisao svog sina Zvezdana Slavnića koji je aktuelni učesnik rijalitija "Zadruga", ali i njegove "velike ljubavi" Anđele Đuričić koja je u žiži javnosti.

Naime, najprije se dotakao same izjave njenih roditelja koji nisu baš sretni njenim postupcima u rijalitiju.

- Meni je strašno bolno to što on radi. Pet puta sam plakao zbog Anđele. Anđeline roditelje bih odvalio da se ne slažem sa njima. Ja sam samo rekao da budu srećni zbog nje same, a koji bi to roditelji, inače, poželjeli Zvezdana za zeta - naveo je Moka.


Potom joj je poslao poruku.

- Vrlo prosto i sažeto, nemoj više da se braniš, ništa nisi uradila zbog onoga prošle godine. Pod broj jedna slobodna si, kliknuo ti i srećna si. Nemoj više da mi širiš. Gledao sam s.ks i teško mi je. Ja bih se ubio da mi je kćerka u rijalitiju. To su neprijatne scene, zato ja roditeljima od Anđele ne bih ništa zamjerio. Ja je branim jer vidite da je srećna, mi ne znamo da je širila noge - istakao je Moka.


Voditeljka Ljiljana Stanišić je potom upitala Moku, da je na Zvezdanovom mjestu koju djevojku bi izabrao.

- Da moram od te tri da biram koju bih izabrao za sebe? Anđelu bih izabrao bez dvoumljenja. Maja je lucidna i toliko je otvorena, ali radi takve p.zdarije. Najzgodnija je Aleks, a Anđela je mila i draga - rekao je Moka.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.