x

Glumi vjernika, a iživljava se nad djevojkama lakog morala: Elitna pros..tutka raskrinkala ove pjevače...

Nakon što je iznijela u javnost najprljavije tajne fudbalera i otkrila njihove fetiše, VIP pros..tutka I. O, koja je dugo u poslu, riješila je da raskrinka i pjevače. Naime, ona bez ustezanja priča o pozama, stimulansima i ostalim detaljima druženja sa pjevačima koji vole djevojke lakog morala. 

- Jedan naš poznati i priznati pjevač, koji iza sebe ima tri propala braka, dugo je imao dvije omiljene djevojke, koje je zvao svaki put kada je želio da ima se.s. Uvijek bi ih sačekao u svom stanu i s vrata ponudio ko..in jer nije mogao da funkcioniše bez dr.ge, ali je se.s sa njim bio pravo mučenje. Prilično je traljav u krevetu jer se brzo umara", priča I. O. za "Alo!" i priznaje da to nije jedini oženjeni pjevač s kojim je imala se.s.

Navodno, nedavno razvedeni pjevač, koji se uskoro ponovo ženi, tokom braka je redovno koristio usluge pros..tutki.


Fotografije:Ilustracija

- Se.s sa njim je prilično nepredvidiv jer voli da grize djevojke gdje stigne. Kada se uzbudi, uopšte ne gleda da li će da te ugrize za lice, bradu, grudi, leđa... Ali prilično je izdržljiv, može dva-tri puta zaredom i nikada ne pravi pitanje kada treba da plati. Galantan je, a često se dešavalo da ga supruga zove telefonom i da pita kada će se vratiti kući", kaže pros..tutka i dodaje:


- Ima jedan pjevač koji ima ženu i troje djece, a u javnosti voli da se predstavlja kao veliki vjernik, dobar otac i požrtvovan suprug. Međutim, u krevetu je prava zvijer. Prvo odloži svoj "roleks" na stočić pored kreveta i krene u akciju. Njegova omiljena poza je otpozadi, jer voli da pokaže moć. Prilično je obdaren, ali se.s sa njim ne traje duže od 20 minuta. Čim završi, samo ode bez riječi", zaključuje I. O.


I. O. otkriva i da jedan oženjeni folker redovno pravi žurke sa pros..tutkama.

- On nikada nije imao klasičan se.s sa djevojkama, već samo or.lni, jer vjeruje da tako nije prevario suprugu, sa kojom je godinama i koje se malo pribojava. Kada pravi žurke poslije nastupa, pozove pet ili šest djevojaka u stan za svoje drugare, dok njega djevojke samo or.lno zadovoljavaju. Tada ispušta čudne zvuke poput "joj, oj", a kada se završi, uvijek časti djevojke i sve ih bratimi. Na rastanku nam kaže: "Svaka čast, brate, svaki ti se dao", ispričala je na kraju elitna pros..tutka.  

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.