x

viktor pravi zavodnik

Glumica iz serije Igra sudbine pala u zagrljaj Breninog sina! (Foto)

Sin pjevačice Lepe Brene Viktor Živojinović u prijateljskim je odnosima s Đorđem Kuljićem, dečkom Anastasije Ražnatović. Oni su sa još nekoliko prijatelja prisustvovali jednom prijestoničkom događaju.

Viktor i Đorđe bili su u odličnom raspoloženju, nazdravljali su, a ovo je bila i rijetka prilika da vidimo Anastasijinog dečka na nekom javnom događaju, koje po pravilu izbjegava.

On se na proslavi nije dugo zadržao, a dolazak glumice Milice Tomašević za njihov sto bio je odlična prilika da se pozdravi s prijateljima i da neprimjetno, izbjegavajući brojne foto-reportere, napusti događaj.


Foto: Kurir

Ipak, ono o čemu se već neko vrijeme nagađalo - da je najmlađi Brenin sin raskinuo vezu sa Sandrom Miljaković, ovom prilikom je postalo i više nego jasno. Naime, čim se pridružila Viktoru, popularna Nada iz "Igre sudbine" odmah mu se bacila u zagrljaj i počela da flertuje s njim.


Ona mu se sve vrijeme smješkala, a pao je i poljubac u obraz, držanje za ruke i oko struka. Svi prisutni su primijetili i komentarisali kako bi bili lijep par, a njih dvoje su samo još više podgrijali čaršijske priče, pošto su zajedno napustili ovaj događaj.

Inače, Viktor je te večeri bio baš gladan, pa je više puta molio konobaricu da mu donosi kanapee i žestoka pića.

.

.

.

.

Izvor: Kurir
Foto: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.