x

bruka

Gobelja pukao milione na svadbu, a ostao dužan 300 eura za Kaćin rođendan: Šok optužbe na račun fudbalera poslije skandala na vjenčanju!

Marko Gobeljić nije žalio para da svi vide kako ne štedi za svadbeno veselje sa suprugom Katarinom Grujić, ali zato malo ko zna da je ostao dužan za iznajmljivanje kuće u kojoj je pjevačici slavio rođendan.

Kako Kurir saznaje, on je vlasniku objekta obećavao i sezonske karte za utakmice, ali na kraju nije platio ni iznos koji je bio dogovoren.

- Gledam i čitam u Kuriru slike i snimke sa svadbe Kaće i Gobelje, to se puca, to se vijori baklja, to sve grmi da selo vidi, a ovamo ne izmiruje svoje obaveze. Prijatelj vlasnika kuće u kojoj je organizovao rođendan za svoju ženu, a tadašnju djevojku, ispričao mi je kako mu je ostao dužan određeni iznos.


- Ne znam tačno koliko je u pitanju, ali znam da je vlasnik bio neprijatno iznenađen i nije očekivao da će ostati uskraćen. Mislim da on to iznajmljuje za 300 eura po danu, ali ne znam koliko je njemu rekao cifru. Sve je on lijepo tamo osmislio, proslavio, okupio fudbalere, prijatelje, ona drugarice, ali kad je trebalo da se plati, onda cvrc. Obećavao mu je i karte za utakmice, kako sam čuo, a zašto nije platio čovjeku, to ne znam - priča naš izvor, koji kaže da se Gobeljić mnogo promijenio otkako je sa Grujićkom.


- Nije više to isti dečko. Važio je za smjernog, finog, kulturnog, a sad leti u visine. U redu, oženio se pjevačicom, sve je to lijepo, ali čemu takvo ponašanje. To se mnogi pitaju. Nevjerovatno kako se promijene kada dođu u žižu interesovanja medija. Dobiju krila i misle da su bitniji. Taj vlasnik vile neće da kaže da ga Marko nije ispoštovao, ali pojedini ljudi iz njegovog okruženja to odlično znaju - završava naš sagovornik.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.