x

SPREMA SE SVADBA IZ SNOVA

Gobelja se baš dobro uhljebio: Budući tast plaća cijelu svadbu od 400 zvanica, a zbog jednog detalja Kaća briznula u plač!

Pjevačica Katarina Grujić doživjela je šok kada ju je u četvrtak iznenada zaprosio njen dečko i fudbaler Marko Gobeljić, s kojim već neko vrijeme živi zajedno.

Kako pojedini mediji pišu, par je već isplanirao detalje vjenčanja koje će biti u septembru mjesecu, a planiraju imati oko 400 zvanica. Svadbu će, kako se dalje navodi, isfinansirati Kaćin otac.

- Marko je mjesec dana planirao kako da zaprosi Kaću, a da ona ništa ne provali, kao što i nije. Odredio je da se to desi kada im je godinu dana veze, pa je sa Kaćinom sestrom do detalja razradio plan. Zajedno sa pjevačicinom sestrom izabrao je prsten i nije uopšte štedio, niti je pitao koliko košta, bilo mu je bitno da se dopadne Kaći. Oko 4.000 eura košta vjerenički prsten kojim je zaprosio svoju buduću ženu.


- Marko i Kaća su prije same vjeridbe pričali o svadbenom veselju, a sada su odlučili da se to desi u septembru. S obzirom da imaju mnogo rodbine i prijatelja, imaće oko 400 zvanica. Plan im je da se vjenčaju i u crkvi, dok će se građansko vjenčanje desiti u restoranu. Ovih dana traže odgovarajuću salu, Marko je oko dekoracije, torte i ostalih detalja sve prepustio svojoj dragoj. Kaća već ima viziju kako će joj izgledati vjenčanica, kao i haljina u koju planira da se kasnije presvuče - priča bliski izvor za Star.


- Kaćin tata je razgovarao sa budućim zetom i kćerkom i saopštio im je da sve vezano za svadbu će platiti on, što su oni u prvi mah odbili, ali im je on objasnio da želi da finansira cijelu svadbu i da će to biti njegov svadbeni poklon. Naglasio je da ga ne zanima koliko će šta da košta i da taj dan organizuju onako kako žele, da bude kao iz bajke. Kaća je zaplakala i neizmjerno je sretna što će u septembru postati gospođa Gobeljić. Marko i ona su se baš našli, mnogo se lijepo slažu, a njihove porodice su presretne zbog njih dvoje i jedva čekaju da Kaća ostane u drugom stanju, mada je ona rekla da ne želi da bude mlada sa stomakom, tako da će prinova morati da sačeka jesen.

Kaća i Gobelja su poslije vjeridbe odlučili da se malo posvete sebi i otputovali su na more. Pjevačica je na Instagramu podijelila u kakvom luksuzu uživaju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.