x

bila pozvana

Goca Božinovska progovorila o tome što Ceca nije došla na svadbu Mirka i Bojane!

Goca Božinovska je još uvijek puna utisaka sa vjenčanja svog sina Mirka Šijana i snahe Bojane. Goca je istakla da joj je psihički napor oko priprema svadbe bio teži nego fizički.

„Utisci su se malo slegli. Prošlo je malo više od dvije nedjelje i još sam pomalo umorna. Psihički napor mi je teži od fizičkog. Sam dan svadbe mi je bio toliko lijep, ali one pripreme prije veselja, kićenje i čuda, to me je izmorilo. Sve je sjajno prošlo, ostala sam do četiri ujutru, oni do šest. Tamo su i spavali, Mirko je iznajmio sobu. Najviše sam bila skoncentrisana na svog unuka“, rekla je pjevačica.


Pjevačica je potom govorila o najemotivnijem momentu na vjenčanju svoga sina.

„Kod Bojane u kući, kad su je izveli iz Titela. Ona kod nas u kući živi dvije godine, a meni je to bilo kao da je tek vodim. To mi je bilo jako emotivno. Posebno kad su pjevali onu pjesmu o majci i ocu. Tad me je stigla neka tuga što sam sama i što nije sa mnom tu moj pokojni muž i Mirkov tata. Tu mi je bilo malo teško i tu sam zaplakala“, ispričala je Božinovska za „Kurir“:


Goca smatra da bi njen pokojni suprug, Zoran Šijan, bio ponosan na njihovog sin Mirka, baš kao što je i sama pjevačica ponosna.

Božinovska nije željela da otkrije šta je mladencima poklonila za vjenčanje:

„Ne bih o tome. Sve u životu sam dala djeci i tako će biti i ubuduće“.


Na pitanje o Ceci Ražnatović, svekrvi Bogdane Ražnatović, rođene sestre Gocine snahe Bojane, koja nije došla na svadbu iako je bila pozvana, Božinovska je odgovorila:

„Zvala me je. Čestitala mi je. Bila je umorna, imala je nastup. Bili su Anastasija i Veljko. To je bitno, oni su njihova generacija, njihovo društvo. Ja Cecu razumijem, i mene uhvati muka kad treba negdje da idem. Radujem se kad stignem tamo, ali dok se spremim i stignem tamo, to je haos“.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Nova.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bio sam toliko depresivan kad me ljubavnica ostavila zbog drugog tipa nakon što smo hodali pet godina, pokušao sam je moliti da mi se vrati, odbila je i rekla da više ne osjeća ništa prema meni. nakon sve ljubavi koju smo dijelili u prošlosti, nisam mogao zamisliti svoj život bez nje, jer je moja ljubav prema njoj bila neprocjenjiva za razmjenjivati ​​iz bilo kojeg razloga, jednog dana dok sam pregledavao internet vidio sam komentar kako on ima moć vratiti bivšeg ljubavnika i odlučila sam se pokušati uvjeriti kontaktirajući ga i odmah sam to učinila, odgovorio je i objasnila sam kroz što prolazi i rekao je da je drugi tip upotrijebio vudu čaroliju na njoj zbog čega me ostavila zbog njega usprkos mojoj brizi za nju i obećanju da će mi pomoći da vratim svog ljubavnika, a također će mi pomoći da ga začaram da mi više ne može uzvratiti udarac, za manje od tri dana jedan čovjek je upucan od strane nepoznatih muškaraca na Floridi iu roku od 48 sati moja je djevojka bila u mojoj kući čekajući da se vratim s posla, a kad sam se vratio, počela je moliti, govoreći da joj je žao što nikada nije znala što ju je snašlo. hvala dr. apata na pomoći. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viberu putem +1(425) 477-2744. kontaktirajte DR APATA za pomoć odmah putem e-pošte: [email protected]. Također možete razgovarati s njim na WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744