x

nije dala prijateljima da dođu

Goca Božinovska zabranila Rodićima da dođu na sahranu: Jedino je Zlata Petrović prisustvovala pokopu njene majke!

Majka Goce Božinovske preminula je poslije nekoliko mjeseci ležanja u gipsanom koritu, a na sahranu od pjevača došla je samo Zlata Petrović. Iako je tokom cijele karijere sa svim kolegama Goca baš dobra, oni sada nisu bili uz nju.

Od kolega je došla samo Zlata, drugi se plaše korone na groblju, ali ne na žurkama.

– Zlata joj je kao sestra, ali sramota da se više niko nije sjetio. Vjerovatno će reći da se plaše korone, ali ne plaše se da pjevaju po korona žurkama i idu u šoping – kaže Gocin komšija iz Čačka, ali Zlatu to ne zanima.


– Ne volim da zalazim u to ko je došao, a ko nije. Ja sam tu sa Gocom, ostaću dok se ne da prva subota, kako red nalaže, pa ćemo zajedno da se vratimo za Beograd. Mi smo jedna uz drugu i u dobru i u zlu, i tako će uvijek biti. – rekla je Zlata za Svet.


– Majkica će konačno da se odmori. Od januara muku je mučila sa bolovima. Ne znam kako ću da se pomirim sa tim što je nema, ali šta da radim. Tu sam sa porodicom, mojom Zlajkom. Prijatelji su htjeli da dođu na sahranu, ali rekla sam priji da se ne maltretiraju po ovoj kiši i prevaljuju toliki put – kaže Goca koja ni trudnoj snajki nije dala da dođe na sahranu, jer po običajima to ne valja.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.