x

Goca Džehverović razvezala jezik: Luna i Ana su štrokavuše, se.saju se u prljavštini! Nemaju ni srama ni stida!

Goca Džehverović posjetila je Bijelu kuću, pa se zgranula kad je vidjela koliko ukućani ne vode računa o svom životnom prostoru.

"Na kamerama se ne vidi ni dio te prljavrštine. To, bre, sve smrdi! Ma, užas!" zakukala je ona.

"Oni ni srama ni stida nemaju. Njih ništa ne zanima, pasivni su, svi zamišljaju da su zvijezde. Tuš-kabina je posebna priča..." nastavila je Goca.

"Pločice prljave, smeće svuda, a oni se tu se.saju. Kako ih nije sramota?! To su sve ološi! Svuda je prljavo, niko ništa ne čisti, a oni bez problema, kako Zola kaže - vode ljubav. Ma, to nije vođenje ljubavi, to je se.sanje u prljavštini", oplela je ona, pa izdvojila dvije zadrugarke koje, po njenom mišljenju, ni kod kuće sigurno nisu ništa bolje.


"Ta Luna i Marko se.saju se svaki dan! Pa, uzmi operi, očisti, a ne da budeš toliko štrokava, a još si žensko. Ja ne mogu da vjerujem da oni nisu sposobni da srede za sobom, kažu nismo sluge da ribamo iza drugih."

"Tako niko ne čisti i ko zna kakve boleštine mogu da dobiju. Ja ne vjerujem da je kod Ane Korać i Lune čistije u kući kada za sobom ne peru ništa, a one se najviše se.saju u toj tuš-kabini. Obe su prave štrokavuše. Karađorđe je najčistiji od svih njih, on je izdresiran u zatvoru. Morao bi da im svima podvikne, ali on je čovjek fin, ne može to. Zorica počisti, ponekad i Ljuba, ali djevojke su jezive“, ogorčena je Goca.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.