x

Goca je jako loš čovjek: Šabanov vanbračni sin progovorio o porodici, odlučio da se bori za nasljedstvo!

Robert Šaulić otkrio je detalje susreta sa sestrama Sanelom i Ildom i bratom Mihajlom, ali i šta će zatražiti da dobije sudskim putem kao Šabanov sin. Prošlo je 6 mjeseci otkako je Šaban Šaulić umro poslije teške saobraćajne nesreće, a Robert je posjetio njegov grob.

- Ja sam danas posjetio očev grob. Tamo sam sreo ostalu Šabanovu djecu, mog polubrata i polusestre. Tamo su bili i Mihajlo, Sanela i Ilda. Niko od njih mi nije prišao, niti me pitao kako sam. Jedino mi je Sanela rekla kad je odlazila: ''Doviđenja, sve najbolje''. To je bilo sve što je izustila, a onda su svi otišli. Ja sam stajao sa jedne strane, oni s druge, poslije mi se pridružio i Hasan Dudić na groblju. Ja sam se pojavio tamo danas iz prostog razloga jer ni ja, a ni ostala rodbina mog oca nije bila obaviještena da je pomen bio prošlog vikenda, Goca nije nikog zvala i sve nas drži podalje od Šabanovog groba - otkriva Robert Šaulić, a na pitanje da li je sudskim putem zatražio da učestvuje u raspodjeli nasljedstva kaže:


- Ništa ja ne tražim i ne očekujem, ali smatram da imam pravo na neke stvari kao Šabanov sin, eto bar neki stan u Beogradu ili Zrenjaninu. Neću ni ja to što dobijem da odnesem u grob. Još nisam dobio poziv za ostavinu, ali očekujem ga i angažovaću advokata čim dobijem poziv i naravno da očekujem da ću nešto dobiti iako sam vanbračni sin, a Goca je loš čovjek, ne želim da joj budem blizu. Goca je sve ljude otkačila, ne dozvoljava da priđu grobu kad je ona tamo prisutna i nikoga nije zvala na pomen, čak ni rođenu Šabanovu sestru Sarajku nije zvala na pomen.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.