x

Goca ne odustaje od borbe za potomstvo: Raša i ja želimo dijete!

Goca Tržan će Božić dočekati radno, ali će zato dan provesti u krugu porodice uživajući u trpezi koju je za nju, Rašu i Lenu napravila Rašina majka. Kao i svakog dana, pa i božićnjeg, Goca tvrdi da ona i njen partner Radomir Novaković imaju istu želju, a to je proširenje porodice.  

- Raša i ja želimo dijete i radimo na tome. Ali te želje ne izgovaram glasno, kažu ljudi da se ne valja. To su naše najintimnije želje, za koje se borimo.

Kako i sama ističe, kćerku Lenu uči običajima, ali onoliko koliko to ona želi.

- Lena zna običaje, zna šta je vjera, ali nisam od onih majki koje orobljavaju svoje dijete običajima. Ja nju vaspitavam da je bog ljubav i da sve ljude mora da voli i da nađe dobro u svemu - ističe pjevačica i otkriva da je upravo ona ta srećnica koja uglavnom izvuče novčić iz česnice.


- Uglavnom ja izvučem novčić zato što pojedem pola česnice. Raša i Lena se bune, ali šta da im radim kada nemaju apetit - šaljivo objašnjava pjevačica dok sjetno priča o protekloj godini.


- Godina iza nas je jedna od najtežih u našim životima. Izgubili smo neke bliske ljude, i to tragično. Teško nam je bilo i sigurno ćemo je pamtiti po tome, ali zato od ove očekujemo mnogo. Imamo velike planove i uz božju volju se nadam da ćemo ih i ostvariti.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.