x

šaulićeva ne prašta

Goca Šaulić godinama prezire Anu: Šabanova udovica u svađi s Bekutom!

Kralj narodne muzike i njegova koleginica imali su nesuglasice koje njegova žena ne prašta ni poslije pjevačeve smrti.

Udovica kralja narodne muzike Šabana Šaulića Goca Šaulić već godinama ne razgovara sa Anom Bekutom jer je ona imala sukob s njenim pokojnim mužem.

Problem između Bekute i Šabanove porodice datira još od 2016, kada je izbio haos na snimanju "Granda" nakon što je tadašnja gazdarica Lepa Brena izbacila Aninog partnera Milutina Mrkonjića i kontroverznog biznismena Ćazima Osmanija sa snimanja, a u medijima pukla bruka kako ga je Mrka doveo, pa je ljaga pala na Bekutu.


Ona je tada navodno zamjerila Šabanu što nije na vrijeme priznao da je Osmani došao na "Grand" s njim u društvu, a ne s njenim Mrkom. Bekuta je, kako su tvrdili očevici, braneći partnera, u afektu svašta rekla Šabanu, između ostalog, da ja mrtav za nju i oni od tada više nisu govorili. Zbog toga, navodno, Šabanova Goca i dan-danas osjeća gnjev prema Ani.


- Goca je baš kivna na one koji nisu bili dobri sa Šabanom, pa je to slučaj i s Anom. Otvoreno kaže da očima ne može da je gleda i da joj nikad neće pružiti ruku pomirenja. Ni Ana nikad ne komentariše Šauliće, ali je javna tajna da se njihovo prijateljstvo prekinulo preko noći i da je Ana tada rekla da je Šaban za nju mrtav, zbog čega je Goca i sada prezire. Ona nije mogla da shvati da je Ana bacila prijateljstvo za takvu glupost i da je tako još za života govorila za njega - navodi za Skandal izvor blizak Šaulićima.


Podsjetimo, prije mnogo godina, na jednom od snimanja "Zvezda Granda" na kom su se zajedno pojavili Milutin Mrkonjić, Ćazim Osmani i sada pokojni Šaban Šaulić došlo je do neprijatne situacije jer je gazdarica Lepa Brena izbacila kontroverznog biznismena albanskog porijekla i Mrku, misleći da ga je on doveo. Ona je rekla da ne želi da joj se "sumnjivi tipovi" motaju po studiju, kao ni da navlače "loš glas" da se ona druži sa njima.

Kasnije se ispostavilo da ga je doveo Šaban, ali da to nije odmah rekao, već je prećutao, pa je Ana od tada ljuta na njega i nikada se nisu izmirili. Brena se pak izvinila Mrki i oni nemaju problem.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.