GOCA TRŽAN 17. JUNA U DOMU MLADIH

17.06.2023 20:00

Nakon četiri godine, Goca Tržan ponovo se vraća pred svoju sarajevsku publiku! Jedna od najpopularnijih pop pjevačica u regionu priprema veliki koncertni spektakl u Domu mladih u subotu, 17. juna u 20h! Nakon brojnih klupskih koncerata, predstojeći koncert u Domu mladih bit će ujedno i prvi veliki solistički koncert Goce Tržan u prijestolnici Bosne i Hercegovine. Ovo je koncert na koji je njena vjerna publika dugo čekala i koji se pomno pripremao. A Goca i Sarajevo se odavno vole i to nije tajna!

Goca Tržan već tridesetak godina pripada samom vrhu regionalne pop scene i kroz godine je ostala vjerna pop zvuku kojeg i dalje njeguje u svojim pjesmama.

Vlasnica velikih hitova „Fitilj”, „Srećo nečija”, „Haljina”, „Žena za jednu noć”, „Stoperka”, „1200 milja”, „Gluve usne”, „Kad je bal, nek je bal”, „Ni na zemlji, ni na nebu” i mnogih drugih popularnih pjesama koje vole sve generacije publike, predstojećim koncertom najavljuje i svoj novi album, a u toku maja, publici će predstaviti i svoj novi singl.

Poznata po svom moćnom vokalu i energičnom scenskom nastupu, Goca Tržan u Domu mladih priprema dvosatni spektakl za koji će se bez sumnje tražiti karta više.

Ulaznice za koncert Goce Tržan upravo su puštene u prodaju u sistemu Kupikartu.ba, a mogu se kupiti i na platou Skenderije.



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.