x

GOCA TRŽAN GODINAMA ŽELI DIJETE SA 14 GODINA MLAĐIM RAŠOM: Sad je pjevačica otkrila koliko često ima s*ks! ŠOK!

Goca Tržan posljednje četiri godine pokušava da ostane u drugom stanju, ali joj nikako ne uspijeva. Vremena za odlazak na vantjelesnu oplodnju nema, jer je, kako kaže, prezauzeta poslovnim obavezama i zakazanim gostovanjima. 

Međutim, ne gubi nadu da će se ona i njen četrnaest godina mlađi suprug Radomir Raša Novaković uskoro ostvariti kao roditelji.

- Ako me pitaš da li imamo redovan s*ks, imamo. (smijeh) Svako veče radimo na tome, ali nam nešto ne ide - kaže pjevačica objašnjava zašto se još nisu podvrgli vantjelesnoj oplodnji, koja je pomogla njenim koleginicama Seki Aleksić, Ivani Selakov, Ivani Peters i mnogim drugim da se ostvare u najljepšoj ulozi.


- Mi kad odlučimo da ćemo to da uradimo, uradićemo i desiće se, ubijeđena sam. Bili smo na korak do odlaska na vantjelesnu, ali su nam se ispriječili posao, obaveze, nastupi i mnoge druge stvari - kaže Goca.

Trenutno je, kako kaže, preokupirana poslom, ali i kćerkicom Lenom, koja je krenula u peti razred.


- Sad smo obuzeti školom, a krenuo je i pubertet, kojeg se pomalo plašim - iskrena je Goca.

Iako su na TV "Pink" i TV "Hepi" trenutno najaktuelnija dva rijaliti šou programa "Zadruga" i "Parovi", u kojima gledamo Gocinog bivšeg supruga Ivana Marinkovića, ali i Miljanu Kulić, sa kojom je Ivan dobio sina, pjevačica kaže da ih ne prati i da je ta priča ne zanima. Novine ne čita i ne zna šta se dešava.


- Pravo da ti kažem, jedino ako padne meteor, onda će me zanimati. Sve ovo drugo je manje opasno - kaže Goca.

- Nemam ništa protiv, ali ja mislim da moja muzika ipak nije za tu vrstu zabave. Možda i jeste, ali meni se čini da mi tamo nije mjesto. Nemam ništa protiv toga, ali ja to ne pratim i ne zanima me - objašnjava Goca, koja, kako kaže, i bez rijalitija ima pune ruke posla.


Kada je riječ o licu, često posjećuje kozmetičara, ali da još nije otišla "pod nož".

- Nisam radila ništa u smislu operacija, ali zato botoks koristim godinama. Stavljam ga na ovu "mrču" između obrva jer se stalno mrštim, radim mezoterapije lica... - završava Goca.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.