x

Goca Tržan zaratila s bivšim zbog dugova za stan! 2 godine nije vidio kćerku, a sad Ivan Marinković ovo zahtijeva od nje!

Bivši supružnici Goca Tržan i Ivan Marinković izgleda da ne mogu da pronađu zajednički jezik jer problem sa stanom koji su kupili dok su bili u bračnoj zajednici još nije riješen.

Naime, kad su se vjenčali Goca i Ivan nisu imali krov nad glavom, te su riješili da kupe nekretninu. Pronašli su stan u beogradskom naselju Mirijevo, za koji su podigli kredit, i uz dogovor sa Ivanovom majkom na njen stan stavili hipoteku. Međutim, kada su riješili da se razvedu, Marinković se iselio iz stana, pjevačica je ostala sa njihovom ćerkom Lenom, a kasnije i sa suprugom Rašom. Ivan nam otkriva da je nekretninu prepisao bivšoj supruzi, ali da zbog novonastale situacije on ne može da proda majčin stan. Goca se iz nekretnine koju je pazarila sa Marinkovićem nedavno odselila, ali problem oko rata za kredit i hipoteke nije riješen.


- Sporni stan smo Goca i ja kupili poslije vjenčanja, a vodi se na nju, prepisao sam ga na nju. U Mirijevu se nalazi, uzeli smo ga na kredit. Stan moje majke koji se nalazi u Dalmatinskoj smo morali da stavimo pod hipoteku jer je banka tražila da bismo mogli da kupimo taj koji smo željeli. Nakon što smo se Goca i ja rastali, stan u Mirijevu je ostao njoj i samim tim ona je plaćala rate, ja nemam veze sa tim. Međutim, te rate su porasle, tužena je banka i država je donijela zakon da se skida 30 odsto od glavnice - kaže Ivan i otkriva da od Goce zahtijeva da skine hipoteku sa stana u Dalmatinskoj, koji on sada namjerava da proda.



- Ja hoću da ona meni skine hipoteku sa mog stana jer planiram da ga prodam, a zbog toga sada ne mogu. Promjene tu nema, a ja je nisam tužio jer nisam tužibaba, mislio sam da će to ovako moći da se riješi, a ne preko suda da se ide. Moram i da vidim koliko još novca treba da se isplati, ne znam koliki je dug tačno. Nikakvih promjena nema jer sa Gocom nemam nikakav kontakt, nismo se ni čuli ni vidjeli, ne javlja mi se - kaže Ivan.

Sa druge strane, stupili smo u kontakt sa pjevačicom Gocom Tržan, koja nije željela da odgovori na naša pitanja vezana za stan.

- Šta koga briga za stan, to je privatna stvar! - bijesno je odgovorila pjevačica, kojoj bivši muž zadaje muke godinama.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Blic)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.