x

Godina dana tuge i boli: Poruka Ilde Šaulić kida dušu i srce! (FOTO)

Ilda Šaulić je na svom Instagram profilu objavila fotografiju i uputila riječi svom preminulom ocu Šabanu Šauliću koje nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 Ona je više puta do sada isticala da tuga za njim ne jenjava.

"Godina prođe. Boli sve jače. Volim te, tata" napisala je Ilda u opisu fotografije.

Podsjetimo, Šaban Šaulić poginuo je u saobraćajnoj nesreći 17. februara kada se u njegov automobil zakucao Turčin Alsin Levent. Sa Šaulićem je u automobilu u trenutku nesreće bio i Mirsad Kerić koji je bio za volanom.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Pozdrav svima što sam zatekao doktora Johna, u očajničkoj sam potrebi vraćanja bivšeg ljubavnika. Ostavio me zbog druge žene. Dogodilo se tako brzo i uopće nisam imao riječi u situaciji. Upravo me izbacio nakon 3 mjeseca bez ikakvog objašnjenja. Kontaktiram doktora Joona preko njegove web stranice, a on mi je rekao što trebam učiniti prije nego što mi on može pomoći, a ja sam učinio ono što mi je rekao, nakon što sam pružio ono što je želio, bacio je ljubavnu čaroliju da nam pomogne da se vratimo zajedno , Ubrzo nakon što je učinio svoju čaroliju, moj dečko me ponovo počeo slati SMS-om i osjetio sam se užasnim zbog onoga što mi je upravo propustio. Rekao je da sam ja najvažnija osoba u njegovom životu i da to sada zna. Mi smo se uselili zajedno i on je bio otvoreniji prema meni nego prije i tada je počeo provoditi više vremena sa mnom nego prije. Otkako mi je dr. John pomogao, moj je partner vrlo stabilan, vjeran i bliži mi nego prije. Dr. John John toplo preporučujem svima kojima je pomoć potrebna, nazovite ga ili dodajte na whatsapp preko: +2348147766277