x

Godinu dana nismo zajedno: Slavica Ćukteraš prvi put progovorila o razvodu! Najvažnije joj je ovo!

Slavica Ćukteraš potvrdila je vijest da se razvela od golmana Vladimira Abramova. Pjevačica je pritom istakla da joj je najbitnije što njena kćerka Viktorija ima oba roditelja.

"Nista tu nije senzacionalno, udata - razvedena, zar je važno? Najvažnije je da dijete ima oba roditelja jer kad imaš dijete prioriteti se mijenjaju. Iako ne volim da pričam, Vlada je divan čovjek i predivan otac i moja podrška", rekla je pjevačica i dodala:

"Viktorija ima tri godine. Ja sam željela da se vratim svom poslu. Vlada nije želio nezadovoljnu ženu. Dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bi dijete imalo srećne roditelje. Sporazumni razvod je bio koji se sastavio u minut i po. Oboje se osjećamo fantastično. Godinu dana već nismo zajedno."


Kako je dalje istakla, sa bivšim suprugom je prije samog razvoda sela i dogovorili su se kako dalje da nastave i šta je najbolje za njihovu kćerkicu.

"Drago mi je što sa takvim čovjekom imam dijete. Bolji je od sto očeva zajedno. Mi smo sjeli i popričali, dogovorili se i shvatili šta je dobro, ne za nas nego za naše dijete", zaključila je Slavica za "Premijeru - Vikend specijal".


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.