x

GOGA POKAZALA TRUDNIČKI STOMAČIĆ: Sekulićeva zatrudnila u 41. godini, a ovako je reagovala majka njenog 15 godina mlađeg muža!

Goga Sekulić je vidno raspoložena prošetala gradom u bijeloj haljini, na kojoj se ocrtavao trudnički stomačić.

Pjevačica je priznala kada je osjetila da se nešto mijenja u njenom tijelu, a nije ni sumnjala na trudnoću.

"Nisam znala prvih 2 mjeseca, jurila sam i radila. Prvo sam osjetila promjene kada mi je bilo muka i bolio me želudac", rekla je Sekulićeva.

Ona je objasnila da je zatrudnila prirodno, što je sasvim normalno, iako ima 41. godinu.

"Malo me nervira kada pročitam da za mene pišu: "Borila se". Ja imam godina, zrelija sam i starija od Uroša, ali on je mlad, ima 26 godina, normalno je da ćemo imati dijete", izjavila je pevačica i dodala:


"Mi smo zajedno 2 godine, ja sam htjela da uživamo i da vidimo šta će biti. Prvo su me ljudi pitali da li ću zbog godina ići na vantjelesnu oplodnju. Super se osjećam, ali počinje da mi smeta da radim noću, sve mi je napornije, jer sam u četvrtom mjesecu."

Sekulićeva je objasnila da je svekrva odlično prihvatila to što će imati bebu, pa i da je spremna da pomogne šta god treba.

"Rekla je: "Samo me zovite, ja ću doći".Tu su svi, tetke, moja sestra, već pravimo planove. Počela sam da nosim široke haljine. Moja mama bi voljela da rodim kćerku, a meni je svejedno, neki kažu da 100 posto rađam sina, a ja bih voljela da budu blizanci", izjavila je Goga Sekulić u emisiji "Exkluziv TV Prva".


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.