x

Golmani su najbolji u krevetu, pogotovo poslije utakmice: Jami otvoreno o s.ksualnim iskustvima!

Se*s-bomba devedesetih, pjevačica Jasna Milenković Jami, za Srpski telegraf otvoreno je pričala o svom bogatom intimnom iskustvu, kao i o tome koji su sportisti najbolji u krevetu. Osim ovoga, pjevačica je konačno priznala šta je radila na licu i zbog čega je neprepoznatljiva posljednjih mjeseci.

- S.ks je zdrav i treba ga imati, ali s.ks bez realizacije je malo bez veze.

Šta hoćeš time da kažeš?

- S.ks radi s.ksa i ako se pretjera, postaje jeftina zabava. To je kao ono, ne znamo šta da radimo, ajde to ćemo. Kad kažem realizacija, tu mislim da se treba s.ksati iz zadovoljstva, ali i da bi se rađala djeca. Moramo da mislimo na natalitet, ali i s.ks iz zadovoljstva i sa požudom je prava i moćna stvar.

Da li te je neki muškarac pitao koji ti je po redu? Šta si mu rekla, da je drugi, jel?

- Nije me nijedan pitao, a da jeste, rekla bih da je treći da ne bude da me je samo jedan prije njega htio, nego dvojica.


Ti si jedna od rijetkih po koje su slali helikoptere?

- Ih, da je samo to. Bili su avioni mali, pa veliki. Sada čekam mig moderni, kratki. Oni su sada moderni. Sada volim brzo i kratko, valjda sa godinama dolazi i ta brzina.

Tebe su uvijek željeli jaki i moćni muškarci, političari, pa i kriminalci, čime ih privlačiš?

- Ja imam nenormalnu energiju i valjda ih to pali. Kada sam bila mlađa, jurili su me matorci, a sada me jure klinci. Ne mogu uopšte da se snađem, ali svakako da prija.

Da li te je privlačila moć koju su svi ti muškarci imali?

- Nije, zato što sam ih zapravo ja pravila moćnim. Bez obzira na njihove položaje. Uglavnom, kada sam ih upoznavala, bili su OK, a onda sam ja napravila od njih to što su danas.

Kako? Hoćeš da kažeš da je Milo postao još moćniji poslije veze sa tobom?

- Lijepo, radiš na njima. Ne mogu da vam otkrijem šta i kako, to puno košta. Ali nisam ih pravila s.ksualno moćnim, da ne bude zabune, nego kao kompletno moćne muškarce.


Da li se ovo odnosi na Mila Đukanovića?

- Vi aludirate na njega, ali to su i mnogi muškarci koji su danas moćni, ali se ne piše o njima. Iz svijeta su politike, sporta i tako dalje.

A ko su najbolji frajeri iz tvog bogatog iskustva?

- Sportisti, oni su u treningu, dobroj formi, poslije utakmice pogotovo. Po mom ukusu su odbojkaši, košarkaši, vaterpolisti i fudbaleri, ali golmani.

U kakvom si odnosu sa Milom sada?

- Crna Gora ima odličnu klimu, predivno more i volim je, ali to košta da ja pričam o njima. Kako su odličnu reklamu muškarci dobili preko mojih leđa. Ajmo sad kontra, pitajte njih za mene. Da se reklama malo vrati.



Uprkos tome što je kolege po kuloarima, ali i cjelokupna javnost, prozivaju da ne liči na sebe jer je cijela izoperisana, Jami kaže da je zadovoljna svojim izgledom. 

- Protiv mene se vodi ozbiljna kampanja. Kada uđete na internet, vidite katastrofu koja uopšte nije realna. Na tim slikama sam iskrivljena i grozna, a u prirodi dobijam stalno komplimente. Nikakvu operaciju nisam radila. Dovedite bilo kog plastičnog hirurga da me pregleda, ali javno u nekoj televizijskoj emisiji. Ne bude li našao ništa, drugačije ćemo da pričamo. Imala bih rezove ispod kose, ali ja to nisam radila - rekla je Jami, pa dodala:

- Djeluje mi kao da se utrkujete ko će ružniju sliku da stavi, ko će gore da me predstavi. Ali nema veze, ja sam dječje bolesti odležala, čvrsto stojim na nogama i ne može ništa da me poremeti. Pucajte, ja i dalje držim čas. Zadovoljna sam kako izgledam, zašto bih imala bore u 21. vijeku.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.