x

Kristijan grebator

Golubović uzeo roštilj kod Bake Praseta, pa pobjegao! Radnicima poručio: Baka će vam platiti!

Prije nekoliko dana u jednom od fast fudova Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, nastala je opšta drama kada se pojavio Kristijan Golubović!

Prema saznanjima Kurira, zaposleni koji su tog dana radili u restoranu brze hrane bili su zaprepašteni kad su ugledali Golubovića, koji je odranije u sukobu sa Ilićem, pa su očekivali da će on odmah napraviti haos.


- U početku je sve bilo u redu. Kristijan je ušao, ljubazno se javio i poručio jela s roštilja, a uzeo je i nekoliko različitih pića iz frižidera. Kad je sve bilo spremno i spakovano, on je uzeo porudžbinu, nasmijao se i rekao radnici: "Baka će vam platiti", a onda napustio lokal - priča izvor koji se zatekao na licu mjesta.


U tom trenutku u lokalu je, kako kaže naš sagovornik, bilo mnogo ljudi, koji su bili šokirani Kristijanovim ponašanjem, a radnica se uznemirila i počela da viče na Golubovića.

- Govorila mu je da se vrati i da plati račun, ali se Kristijan nije obazirao na nju. Sjeo je u automobil s kesama s roštiljem i odvezao se. Koliko znam, policiju nisu zvali, a ne znam da li će račun zaista platiti Baka Prase ili će manjak biti oduzet radnici od plate - završava izvor.


Golubović se juče nije javljao na pozive.

Podsjetimo, sukob između Bake i Kristijana nastao je krajem godine, i to upravo zbog fast fuda, kada je rijaliti zvijezda rekao da jutjuber namjerno otvara lokal pored njegovog.


- Kažu da Baka Prase namjerno otvara fast fud pored mene. Pa nije namjerno, slučajno je. Bagerom u auto i napravim štetu 50.000 - rekao je Kristijan u lajvu, na šta je Baka odmah imao odgovor.

- Opala, k..čenje, bato, a? Gotivim Kristijana, meni je on faca. Hoću da snimam klip s njim, a on priča protiv mene. Mislim da troluje, šta on može da ima protiv mene realno? Jedino što sam prozivao ovo što je bilo za "Zadrugu", kad je batinao onog lika. Ja sam prozivao "Zadrugu", nisam njega - istakao je jutjuber, pa na komentare fanova dodao da se ne plaši Golubovića.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.