x

LAKNULO JOJ JE

Goniću ga do kraja! Jovana Jeremić se oglasila nakon što je priveden čovjek koji joj je prijetio: Upozoravam te zadnji put...

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, utvrđen je identitet lica za koje se sumnja da je upućivao prijeteće poruke voditeljki Jovani Jeremić.

Poslije toga, zamjenik Prvog osnovnog javnog tužioca, koji je zadužen za praćenje i rad u predmetima u kojima su isključivo oštećeni novinari, odredio je danas osumnjičenom S. M. zadržavanje u trajanju od 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.


Sada se tim povodom oglasila Jovana, koja je istakla da će goniti do kraja muškarca koji joj je slao prijeteće poruke.

- Nisam čula, niko mi nije javio, ja sam upravo došla kući sa bazena. Odlično, šta drugo da kažem, jako mi je drago zbog toga i jedva čekam da Tužilaštvo odreaguje, a ja ću nastaviti da ga gonim do kraja - izjavila je Jeremićeva kratko.


Podsjećamo, Jovana Jeremić je dobila poruke sljedeće sadržine:

- Slušaj, Jovana, Tamara mi je dala tvoj broj, Đurićka. Sad ti se lijepo javljam i upozoravam. Budeš li još jednom Maju Marinković uzela u usta, nikad više na televiziju nećeš izaći. Tamara moja Đurić je htjela pakao da ti napravi, al' sam smirivao situaciju. Zadnji put upozorenje upućeno tebi, djevojko, kraj - navedeno je u poruci.


- Ćutiš, f..so. Kažu iz MUP, pocijepali prijavu i bacili. Opet kukaš. Čekaju te moji "tigrovi", pred emisiju na Pinku. Sad ćemo te odučiti od mikrofona, zamijenićeš ga k...em za cijeli život. Cijeli život ćeš da p.šiš k...eve. Jasno! Nema više televizije za tebe. Bolesnice jedna, šta si se istripovala da si bitna. Smije ti se cijela scena - rekao je nepoznati muškarac.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.