x

Goniću ga dok sam živa: Udovica Sinana Sakića tužila osnivača Južnog vetra!

Sabina Sakić, udovica pokojnog pjevača Sinana Sakića, angažovala je advokata i zajedno sa kolegama svog pokojnog muža koji su nekada bili dio “Južnog vetra”, tužila osnivača te izdavačke kuće Mileta Basa.

Ona tvrdi da je Mile zlo, a tužila ga je jer njen pokojni suprug nije dobio ni dinara od zarade Jutjub kanala Južni Vetar, na kome se nalaze brojni Sinanovi hitovi.

– Mile Bas je jako pokvaren, to je jedno veliko zlo od čovjeka. Svojevremeno sam radila četiri godine za “Diskos” i bila sam svjedok kada je on u vrećama nosio novac kući, franke, njemačke marke. On je već tada pljačkao sve pjevače Južnog vetra. Kada je objavio emisiju “Put u legendu” o Sinanu, on je tada već bio bolestan. Sinan je to pogledao, nakon toga je plakao kao nikad. Toliko je bilo laži i bljuvotina u toj emisiji. Nakon toga mi je rekao da tražim advokata. Pored mene, advokate su uzeli i Mile Kitić, Dragana Mirković, Šemsa Suljaković, a sve u saradnji s “Diskosom” – otkrila je Sinanova udovica.


Sabina je otkrila i šta ju je pokojni suprug zamolio prije nego što je preminuo.

– Bila je to zajednička tužba protiv izrabljivanja svih njih, pa sada ja moram umjesto Sinana da idem na sud. Rekao mi je: “Molim te, Sabina, ako se meni nešto desi, od tog džukele skini svu muziku sa mojih pjesama i ostavi samo moj glas. To je ološ!” – otkrila je ona.

Ona je Mileta nazvala i estradnim mafijašem, koji je cijeli život pljačkao pjevače.


– Nikada pjevačima iz Južnog vetra nije dao procenat, samo je uzimao. Sinan od tih milionskih pregleda nikada nije dobio nijedan dinar, a ni Dragana, Mile, Šemsa i Kemal. On i danas pljuje po njima, a troši njihove pare. Mile Bas pripada estradnoj mafiji, sada ucjenjuje jednog dečka da me ubijedi da odustanem od tužbe protiv njega. Prošle godine je krenula tužba, a Dragana je preuzela svoje kanale – priča Sabina.


Sabina tvrdi da se i Mile i Dragana sude sa Miletom Basom.

– On priča da Dragana mene kao drži u šaci, a ona me je samo uputila na dobre advokate. Bila sam s pravnikom kod njega na sastanku i ponudio mi je 3.000 eura, kao posljednjem bijedniku. Nakon toga je pričao da sam došla da ga reketiram. Idem do kraja, dok god budem živa, sudski ću ga goniti. Poručujem mu ovako javno da dosta toga znam i da će završiti u zatvoru – ispričala je Sabina za bosanske medije.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.