x

potresno

Govorio sam joj: Sine, ubiće te kad tad! Otac Sare koja je pronađena mrtva u kući otkrio u kakvom je paklu živjela!

Sara R. (23), majka dvoje maloljetne djece, preminula je između noći ponedjeljka i utorka u svom domu kod Jagodine, kako se pretpostavlja od posljedica predoziranja n.rkoticima.

Međutim prvobitna informacija bila je da ju je njen nevjenčani suprug Vladimir M. (40) ubio, zbog čega je uhapšen, jer je Sara imala brojne povrede i ugrize po tijelu i glavi. Kada je završen obdukcioni nalaz, ispostavilo se da povrede nisu izazvale smrt.

Kako su komšije ispričale za medije, ali i kako je utvrđeno istragom, Vladimir je Saru godinama unazad tukao i zlostavljao, međutim on nikada zbog toga nije kažnjen. Svaka prijava je povučena, a pored toga što je tukao suprugu, nasrtao je i na sopstvenu majku. Protiv njega je trenutno pokrenuta istraga zbog nasilja u porodici.


Da ju je nevjenčani suprug fizički zlostavljao i ranije, potvrdio je i njen otac Goran R, koji je u inostranstvu saznao da mu je kćerka preminula.

- U šoku sam... Ja sam u Mađarskoj i tako sam nemoćan... Izgubio sam dijete. On je nju ubio planski, on joj je sigurno ubrizgao neku supstancu da bi imao alibi, nakon što ju je ubio. On će biti na slobodi, a moje dijete će u grob - rekao je njen otac za Blic.


Kako objašnjava Goran, Vladimir je tukao i zlostavljao čitavu svoju porodicu, kao i Saru. Inače, njih dvoje bili su u braku nešto više od 5 godina i imaju dvoje djece, koji su poslije majčine smrti smješteni u hraniteljsku porodicu.

- Stalno sam joj govorio: "Sine ostavi ga, ubiće te kad tad." Ona nije smjela... Jednom joj je čak i vilicu slomio - kaže njen otac.


Sara R. se prema priči njenog oca plašila svog nevječnanog suprugu, jer je stalno prijetio njenoj porodici tako što je govorio da će s.lovati najmlađu Goranovu kćerku, tačnije Sarinu sestru koja je u hraniteljskoj porodici.

- On je mogao da je ubije pa da nađe gram h.roina, ubrizga joj i to je to - uporno tvrdi Sarin otac.

Podsjetimo, upravo je Vladimir M. u utorak ujutru zatekao Saru mrtvu i nakon toga pozvao policiju. Ovaj slučaj preuzelo je Osnovno javno tužilaštvo u Jagodini.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.