x

Gradonačelnik optužio Kockarevu: Kija je zarazila pola Leskovca, zbog nje smo u vanrednoj situaciji!

Gradonačelnik i prvi čovjek gradskog štaba za vanredne situacije u Leskovcu Goran Cvetanović iznenadio je javnost nakon što je za lošu epidemiološku situaciju u ovom gradu okrivio nastup Kristine Kije Kockar.

Naime, kako je Srpski telegraf tada prvi pisao, Kija je 03.07.2020. godine u Leskovcu u diskoteci "Kuća"ugrozila živote više stotina mladih ljudi zbog nastupa koji nije otkazala uprkos preporukama struke o zabrani okupljanja, a sada se nakon skoro dvije nedjelje oglasio i gradonačelnik ovog grada, koji nije birao riječi kada je u pitanju bivša zadrugarka.

Kako je saopštio, odluka o vanrednoj situaciji je donijeta jer preporuke donijete prije sedam dana, koje su podrazumijevale skraćenje radnog vremena ugostiteljskih lokala do 23 sata i obavezno nošenje maski u javnom i taksi prevozu, nisu poštovane.


- Situacija je nepovoljna, preporuke od prije sedam dana nisu poštovane. Jedna diskoteka je prošlog vikenda organizovala koncert Kije Kockar, samo njeno ime govori o kakvoj se osobi radi, ovog vikenda je bilo nekakvih pjena-partija, a ima i najava da će ih biti i sljedećeg vikenda. Apsolutno su svi radili do dva sata poslije ponoći iako je preporučeno do 23 sata. Sistem preporuka nije uspio - rekao je Cvetanović.

Iako je broj novozaraženih u Leskovcu od samog početka epidemije veliki i konstantan, odluka o vanrednoj situaciji uvedena je tek prije dva dana i to na 14 dana.


Nakon ovakvih optužbi, oglasila se i Kockareva, koja i dalje nema nimalo griže savjesti, već je brutalno napala gradonačelnika Leskovca, nazvavši ga go..etom.

- Srce, pre nego što počneš da brineš o mom imenu, nadimku, prezimenu i kakva je to osoba sa istim, nemoj ja da počnem da malo brinem o tvojim člancima gdje ponižavaš i vrijeđaš žene. Ti si krivično osuđen za nasilje, zato ti je bolje da ćutiš - napisala je Kija na svom Instagram profilu, pa dodala:


- Hajde još malo da se pozabavimo njegovim člancima. E, pa ovako. Da li to piše da je čovjek koji je osuđen da je pretukao svoju ženu uz prijetnju pištoljem sada na funkciji gradonačelnika??? Da li sam ja to dobro pročitala?? I plus sve ovo ostalo... jojjj.. Sad g..na niz vodu i da pomognemo ljudima kojima je potrebno. Hvala, Leskovac, na svemu, čuvajte se korone i budala.

Gradonačelnik Leskovca potvrdio je da je jedan od njegovih sinova zaražen virusom, kao i član njegovog kabineta, odnosno pomoćnik Andrija Atanasković.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.