x

Grand kafa sponzor ovogodišnjeg Sarajevo Film Festivala!

Ovogodišnji, 24. po redu, Sarajevo Film Festival bit će prepun lijepih mirisa i ukusa Grand kafe, koja je ove godine ponosni sponzor jednog od najvećih festivala filma u regiji. Osim dobrih filmova, posjetioci će imati priliku uživati u nizu aktivnosti, iznenađenja i nagrada koje je za njih pripremila Grand kafa.

U toku trajanja festivala, od 10. do 17. avgusta, svi posjetioci će moći doći u Grand kafa otvoreni kutak na festivalnom trgu, gdje će, u dnevnoj sobi ili u bašti, imati priliku predahnuti i opustiti se uz šoljicu najbolje svježe pržene mljevene kafe proizvedene u BiH. To je mjesto idealno za druženje i razgovor, ali osim toga, moći će pogledati i kratke filmove o kafi koji su učestovavali u takmičenju „Jedna kafa, jedan film“. Grand kafa se i ovaj put pobrinula da nagradi sve svoje goste koji posjete ovaj kutak za vrijeme trajanja Sarajevo Film Festivala.

Na Grand kafi sa... je emisija koja će biti uživo emitovana na zvaničnoj Facebook stranici Grand kafe https://sr-rs.facebook.com/grandkafa/ i koja će ugostiti vrlo interesantne goste iz filmske industrije. Svi koji budu pratili emisiju imaće priliku da uz igru pantomime voditelja i gosta, osvoje prigodne nagrade.

Svi oni koji dođu na projekciju u Metalac Open air kino, u subotu u 20:30h će na svom sjedištu moći pronaći letak sa informacijom kako da osvoje Grand kafa poklon. Potrebno je samo da uslikaju „zvijezdu svog filma“, podijele fotografiju na svom Facebook profilu sa tagom @grandkafa ili na Instagramu sa heštegovima #grandkafa i #sff, i uz pokaz fotografije hostesama na izlazu, preuzmu svoj poklon.

A dobro poznati Grand kafa komšijski karavan stići će i u Sarajevo i to u subotu, 11. avgusta, a parkirat će se ispred BBI centra gdje će boraviti u periodu od 11:00 do 15:00 sati. Tu će za sve potrošače pripremiti šoljicu najbolje kafe, ali i prigodne nagrade, koje ćete moći osvojiti putem kratkog kviza ili jednostavno sa računom za kupljenih 500 grama Grand kafe Gold u Konzumu u BBI Centru.

Svi posjetioci će, u toku svih sedam dana trajanja Sarajevo Film Festivala, moći popiti šoljicu najbolje Grand kafe i u: Open air kinu Safet Zajko, kao i na lokacijama: kino Meeting point, kino Metalac i Festivalski trg.

A uz sve to, ne zaboravite redovno pratiti i našu Facebook stranicu i Instagram profil gdje ćemo svakodnevno uživo emitiritati naša najzanimljivija dešavanja.

Jer sve nas spaja. I miris i ukus. I uživanje u dobrom filmu.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.