x

Greške kod nošenja farmerki zbog kojih izgledate jeftino

Gotovo da nema osobe na svijetu koja nema barem jedne farmerke u ormaru. Ovaj komad odjeće mnogima je omiljeni jer je praktičan, može da se kombinuje uz skoro sve, a uz to je i udoban.

Stilistkinja iz Nešvila, Bler, na Instagramu često objavljuje korisne modne savjete, a u jednom videu se osvrnula i na greške koje pravimo u stilizovanju farmerki, zbog kojih stajling izgleda pomalo jeftino i staromodno.

Bler kaže, a to i pokazuje na primjeru, da takozvani "bojfrend džins" odnosno farmerke ravnog kroja ne bi trebalo da upasujete u čizme ili bilo koju duboku obuću. Mnogo bolje izgleda kada pada preko obuće.


Druga greška koju mnogi prave, posebno u proljećnim kombinacijama je to što kada nose kraće farmerke one budu previše kratke i otkrivaju previše noge. Stilistkinja je pokazala da mnogo bolje izgleda kada farmerke otkriju tek centimetar-dva kože.

Ukoliko volite farmerke koje nemaju porub po dnu nego izgledaju "rasparano", Bler savjetuje da budu dužine do čuklja jer će u suprotnom izgledati jeftino i staromodno.


Ove sezone ponovo su u trendu zvoncare, koje mogu da izgledaju sjajno i izduže vam figuru, ali stilistkinja upozorava da izbjegnete čestu grešku i kupite predugačke farmerke koje se vuku po podu. Bilo da ih nosite sa ravnim ili cipelama sa štiklom, ispod njih treba tek malo da viri peta.


(Nezavisne novine)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.