x

Gru predosjećao svoj kraj: Govorio je ove riječi od kojih će vas uhvatiti jeza!

Slavni srpski reper Dalibor Andonov Gru poginuo je juče oko 15.20 tokom kajtinga na Dunavu! On je stradao nedaleko od Nautičkog kluba Zemun pošto je pao u vodu. Gru je bio na kajtu, dok su ga trojica drugova pratila na čamcu dok je on letio. Kada se nesreća dogodila, oni su ga izvukli iz vode i iznijeli kod nautičkog kluba jer tu jedino može da pristane Hitna pomoć. Nažalost, pjevaču nije bilo spasa.

- Reper je vozio kajt, a sve vrijeme je duvao jak vjetar. Dva, tri puta ga je naglo podigao, a potom ga tresnuo o vodu. Pjevač se najvjerovatnije onesvijestio, pa udavio. Neki su na licu mjesta komentarisali i da je moguće da je polomio vrat kada je pao - ispričao nam je jedan od očevidaca ove tragedije.

Kako je rečeno u Nautičkom klubu Zemun za Srpski telegraf, nešto nakon 15 časova začuli su zapomaganje.

- Nešto malo prije nesreće jaka košava je naglo prešla u jak sjever i nedugo poslije toga čuli smo ljude sa čamca koji su vikali i tražili pomoć. Odmah smo zvali Hitnu pomoć, a oni su ga u čamcu prevezli do našeg spusta i sve vrijeme su pokušavali da ga ožive. Međutim, uprkos svim naporima, Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt - ispričali su nam u nautičkom klubu.


Ova velika tragedija teško je pogodila reperove prijatelje koji su bili u čamcu, te su dugo u nevjerici stajali na mjestu gdje su dovezli repera pokušavajući da prihvate to što se dogodilo.

Gru je u kajtingu bio veoma iskusan i gotovo čitavu ljetnju sezonu provodio je na Adi Bojani. Kao da je naslutio tragediju, prije svega dvije nedjelje u jednom intervjuu pričao je o opasnosti koju nosi sa sobom vožnja kajta.


- U snoubord sam zaljubljen od prvog dana kad sam stao na dasku. To je bilo neke 1995, 1996. godine. U to neko vrijeme sam bio u fazonu da bih mijenjao pet ljetovanja za jedno zimovanje. To izležavanje na plaži... Dosadno, baš dosadno. Međutim, onda sam 2005. otkrio kajt. Pokušao da vozim kajt, naučio i od tada mi je to-to. Ne prođe ni dan da ne pogledam kajt-video, neku sliku sa ljetovanja... - rekao je Gru.


- Snoubord, kajt, skakao sam iz aviona... Prije neki dan sam pričao sa nekim drugarom, on je poznavao nekog tipa koji je doživio nesreću i poginuo. Ne možeš da doživiš nesreću, a da ne pogineš. Bandži sam probao, veća frka mi je to bilo od aviona. Kad se penješ, cijeli kran se ljulja. Imaš osjećaj da će da se sruši. Kaže onaj: "Na pet skačeš". Ja kažem: "Majstore, skačem na jedan, samo da odem odavde!" To mi je bio najveći strah - ispričao je Gru.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.