x

Gruovu majku Vericu držali da ne padne poslije komemoracije: Tuga za poginulim sinom je oborila! (FOTO)

Majka poginulog repera Dalibora Andonova Grua, Verica, skrhana bolom i tugom za sinom jedva je hodala. Dok je izlazila iz sale u kojoj je odtžana komemoracija, sve vrijeme su je pridržavali da ne padne sa nogu.

Suprug Gile držao ju je za ruku i polako koračao uz nju. Dalibor Andonov Gru poginuo je u ponedjeljak, 9. septembra, tokom vožnje kajta na Dunavu u Zemunu. Slavni reper biće sahranjen u četvrtak, 12. septembra na Orlovači u 14.30 sati.

"Ovo je prije svega nenadoknadiv gubitak za njegovu porodicu, a onda za nas njegove prijatelje, saradnike, publiku, obožavaoce njegovog lika i djela", istakao je pjevač Knez Pinku, pa dodao: "Pamtiću ga po svemu dobro, zaista. Bio je jedan nevjerovatan umetnik, u svakom smislu - i kad su tekstovi u pitanju, način repovanja, produkcija, dikcija... On je jako vodio računa o svakom segmentu u muzičkoj produkciji. Bio je veliki perfekcionista. Opet, s druge strane, strastveni ljubitelj adrenalina, adrenalinskih sportova i eto, nažalost, tako se i završilo", zaključio je on.

Udovica Danica skoro sve vreme plakala je i grlila sinove Vuka i Relju. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.