x

samo najskuplje

Gudelj za luksuzni odmor sa Anastasijom na Ibici iškeširao 35.000 eura: Iznajmili su čak i jahtu!

Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović trenutno uživaju na Ibici, na odmoru kojim je fudbaler Sevilje iznenadio pjevačicu za 24. rođendan, a za to navodno iskeširao 35.000 eura.

Par je u sredu stigao na to špansko ostrvo i smjestio se u jednom od najluksuznijih hotela u mjestu San Antonio.

- Nemanja je zakupio apartman koji je opremljen kao stan. Ima dnevnu i spavaću sobu, veliko kupatilo, baštu i bazen. Samo za smještaj iskeširao je oko 20.000 eura! Želio je da Anastasiji priušti odmor iz snova i uspio je u tome - priča izvor blizak pjevačici.


Sportista i kćerka Cece Ražnatović iznajmili su automobil kojim obilaze ostrvo, ali i jahtu.

- Uživaju na najskupljim plažama i u najboljim restoranima, a išli su i u šoping. Riješili su da napune baterije pošto se Nemanja uskoro vraća treninzima, a Anastasija ima zakazane nastupe do jeseni. Zato ne štede ni na čemu - kaže izvor i dodaje da su jedan cijeli dan proveli na brodu:


- Iznajmili su jahtu i krstarili Sredozemnim morem. Za to zadovoljstvo Nemanja je izdvojio 2.800 eura, a dogovorili su se da to ponove jer su se odlično proveli.

Gudelj je na odmor poveo i svog vozača i najboljeg prijatelja Rašida Riverčafa, od kog se ne odvaja. Ljetovanjem je počastio i majku Oliveru, brata Dragišu i sestru Vanju.


- Želja mu je da Anastasija provodi što više vremena s njegovom porodicom, kako bi se bolje upoznali. Zato je i njih poveo na Ibicu i zakupio im apartmane. Veći dio dana je sam sa Tasom, ali se uglavnom svi okupe na večeri ili u noćnom provodu - priča sagovornik Informera i dodaje da se Cecina kćerka odlično slaže sa svekrvom, zaovom i djeverom:

- Ma oni nju obožavaju! Gudeljovi su je brzo zavoljeli jer je dobra i vaspitana djevojka. Navijaju da Nemanja i Anastasija budu što duže zajedno - kaže izvor.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.