x

MLADI NAPADAČ

Hadžić potpisao za Leixoes SC: Napravio sam dobar korak u karijeri

Sada već bivši napadač FK Sarajevo Nedim Hadžić karijeru će nastaviti u portugalskom klubu Leixoes SC.

Klub s Koševa je ispoštovao Hadžićevu želju te je prihvatio ponudu Leixoesa, nakon čega je realizovan transfer ovog mladog napadača. Sarajevu je pripalo određeno obeštećenja, a imat će i procent od narednog transfera.

Hadžić se zahvalio bivšem klubu i trenerima s kojim je radio.

"Želim se zahvaliti mojoj porodici na ogromnoj podršci, jer bez njih ovaj trenutak ne bi bio moguć. Vrijeme provedeno u FK Sarajevo ostat će mi u lijepom sjećanju i ostaje žal što nisam upisao više nastupa u prvom timu, kako bih se igrama i golovima odužio Hordama na bezuslovnoj podršci. Želio bih se zahvaliti svim trenerima koji su me trenirali u Akademiji, kao i u prvom timu FK Sarajevo, a posebno bih istakao Dženana Uščuplića te Senada Repuha, koji je imao povjerenje u mene, kada je bio šef struke", rekao je Hadžić.

Dodao je da je ovo značajan korak u njegovoj karijeri te je poželio Sarajevu sreću u nastravku prvenstva.

"Mislim da pravim dobar korak u karijeri, jer je meni najvažnije da igram. Ne znam šta donosi budućnost, ali je meni prije svega cilj igranje u inostranstvu. Koristim priliku da se zahvalim svojim saigračima na svemu od prvog dana kada sam postao prvotimac Sarajeva i ako Bog da, poručio bih im ovim putem da želim da budu prvaci na kraju sezone. Na kraju bih svim mladim igračima preporučio da dođu u Akademiju FK Sarajevo, jer tu se mladima pružaju najbolji uslovi za rad i razvoj", završio je Hadžić.


Izvor: Klix.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.