x

Hailey Bieber i Jaden Smith zvijezde su nove Levi’s modne kampanje

Nova ljetna reklamna kampanja brenda Levi’s kao da nas namjerno zadirkuje zrakama sunca dok smo u izolaciji.

U priči manekenka Hailey Bieber i rep muzičar Jaden Smith plešu i uživaju u slobodi. Odjeća je jednostavna i udobna – majice, duksevi, pamučni šorcevi i naravno, jeans.

Jen Sey, direktor marketinga Levi Strauss & Co, kaže da je izabrao Hailey i Jadena zbog optimizma, autentičnosti i strasti prema njihovom poslu. Uzgred, Bieber je ambasadorka legendarnih 501 farmerki, a prošle godine je na čuvenoj Coachelli predstavila posebnu festivalsku kolekciju brenda.

Sada nas Levi’s poziva, zajedno sa novim herojima, da se sjetimo ljetnih muzičkih festivala, na otvorenom i sanjamo da se sve ovo uskoro završi!

“U trenutnoj situaciji bez presedana, kao nikada do sada, važno je održati duh kolektivnog optimizma. Možda se ove godine neće održati nijedan festival, ali mi još pokrećemo kampanju posvećenu njima, jer svi moramo da sanjamo. Kad pogledam sliku kampanje, odmah se setim Woodstocka, festivala koji je najavio tri dana mira i muzike. Zahvaljujući optimizmu i osjećaju zajednice, sve možemo da nadmašimo. Svi zaslužujemo zabavu”, saopštio je Levi’s.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.