x

Hailey Bieber pokreće beauty brend Rhode

Nije tajna da je Hailey Bieber zaljubljena u svijet kozmetike. Manekenka to pokazuje iznova i iznova na svom Instagram nalogu, otkrivajući uvijek nove proizvode, svoje rutine ljepote ili trikove koje koristi da bi imala savršenu kožu, iako to nije uvijek lak zadatak.

Zato nije iznenađujuće što je Bieber, na kraju, otišla korak dalje i želi da ovaj hobi učini svojom profesijom.

To su potvrdili i portali poput TMZ, koji je izvijestio da je Hailey upravo registrovala sopstveni brend, pod nazivom “Rhode”, koji je njeno srednje ime, kao brend kozmetike, njege i welnessa.


Novi brend Hailey Bieber će uključivati “wellness proizvode, proizvode za kupanje i tuširanje, kreme, sredstva za ličnu higijenu, kozmetiku, šminku, mirise, sredstva za njegu kose i kože”.

Ovo nije prvi put da Hailey Bieber pokušava da uplovi u svijet ljepote. Osim što je bila lice L'Oreala, 2019. godine predstavila je brend Bieber Beauty, ali nije uspjela da ga registruje.


Uprkos činjenici da se još ne nazire datum lansiranja, sve ukazuje da se sa “Rhode” neće dogoditi isto kao sa prošlim pokušajima. Brend, iako trenutno nema publikacija, ima Instagram profil sa skoro 15.000 pratilaca.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.