x

I DANAS IMA POSLJEDICE

Halid Bešlić se prisjetio teške nesreće: Svaki dan prolazim pored tog mjesta!

Halid Bešlić se prisjetio prometne nesreće koja mu je 2009. promijenila život.

Poslije nesreće pjevač je bio deset dana u komi, najviše mu je nastradalo lice i doktori su mu uspjeli spasiti jezik koji je pregrizao u nesreći, ali vid na desnom oko nisu uspjeli spasiti. Nakon toga je bio i na operaciji nosa i oka, jer je imao poteškoća nakon teške nesreće.


"Svaki dan prolazim pored mjesta gdje sam doživio nesreću. Stalno pomislim je li se tada nešto moglo promijeniti. Imam posljedice što ne vidim na oko, ali ostalo sam sanirao. Vrijeme brzo prolazi, stižu me godine, refleksi zatupljuju. Volio bih da se to nije desilo, a možda je to i dobro jer sam prestao pušiti i to je vrlo bitno za moju karijeru. Kad su me odvezli u bolnicu i stavili me u medicinski induciranu komu, dobio sam vodu u plućima. Imao sam loš imunitet. Nastala je borba za moj život. Izgubio sam jedno oko, ali sam dobio pluća kad su mi izbacili svu tu vodu", kazao je Bešlić za srbijanske medije.


Pjevač je i u junu ove godine imao zdravstvenih problema, nakon čega mu je ugrađen stent. Rekao je kako se nakon operacije dobro osjećao i liječnici su mu dopustili da već deset dana nakon zahvata počne pjevati.

Podrška mu je i tada bila supruga Sejda koja je uz njega bila u svim fazama njegove karijere i uvijek mu je oslonac.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.