x

Hamilton ponovno najbrži na treningu, Leclerc slupao Ferrari

Lewis Hamilton postavio je najbrže vrijeme i na drugom slobodnom treningu za VN Saudijske Arabije na kojem je bio šest stotinki brži od momčadskoga kolege Valtterija Bottasa, a Pierre Gasly bio je treći najbrži za AlphaTauri.

Vozači su drugi trening započeli uglavnom na medium (12 vozača) i hard (7 vozača) gumama, a samo je Norris u McLarenu trening započeo na soft gumama, piše MAXF1.net.

Leclerc je pet minuta prije kraja treninga žestoko razbio svoj Ferrari SF21 nakon što je u brzom 22. zavoju izgubio stražnji kraj na ulazu u zavoj i stražnjim se krajem zabio u barijere pokraj staze.


Ferrarijev vozač bio je ljut nakon pogreške koja je dovela do velikoga sudara iz kojega je srećom uspio izaći bez ikakvih posljedica, ali to se ne bi moglo reći za njegov teško oštećeni bolid.

S obzirom da je do kraja treninga bilo manje od pet minuta, kontrola utrke ubrzo je potvrdila da se drugi slobodni trening neće nastaviti.


Hamilton je ostao najbrži ispred Bottasa pri čemu su Mercedesovi vozači najbolja vremena postavili na medium gumama, a Gasly je bio treći ispred Verstappena koji je imao manje od dvije desetinke zaostatka za najbržim Hamiltonom.

Alonso i Ocon zauzeli su peto i šesto mjesto za Alpine, a Sainz je bio sedmi za Ferrari, tri stotinke sporiji od Ocona.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.