x

Hanka Paldum pjevala na zabavi kompanije Igman: Diva sevdaha u samoizolaciji!

Hanka Paldum pjevala je na zabavi kompanije Igman 11. marta u Konjicu. Nakon što je objavljeno da je pjevač Berin Buturović pozitivan na koronavirus, sada je u fokusu zdravlje naše dive sevdaha.

Kada je čula za stanje Berina Buturovića, nazvala je broj na koji se prijavljuju sumnjivi slučajevi, ali i muzičare sa kojima je tada bila. Svi su joj rekli da se dobro osjećaju. Doktorima je objasnila da se osjeća trenutno dobro. Rekli su joj ako osjeti neke promjene, da se javi. Od tog danapjevačica se odlučila za samoizolaciju.


Na Instagramu je objavila video u kojem svojim fanovima poručuje da se osjeća dobro i sve poziva da paze na svoje zdravlje i da ostanu kod kuće dok ne prođu ova teška vremena.

Zet Elvis je redovno snabdijeva potrebnim namirnicama.


-Možemo izdržati ovo, pa izdržali smo i gore stvari u ratu, kada nas je sa svakog ćoška vrebala granata, geler ili snajper. I tada smo nekako uspjeli da se sačuvamo, a da to ne učinimo sada kada imamo i struju, vodu, a i da sada nemamo hrane, pa možemo živjeti uz nešto osnovno. Ne treba paničiti, jer time ljudi sebi stvaraju psihozu i nervozu - savjetuje pjevačica.

Od kolega u ovom periodu najviše komunicira sa Berinom Buturovićem, Halidom Bešlićem, Al Dinom...

.

.

.

.

.

(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.