x

Zenica

Hanka Paldum poklonila Zenici koncert za pamćenje! (GALERIJA)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Zenica je ispratila još jednu festivalsku, šesnaestu po redu noć, najvećeg ljetnog Festivala u gradu, Zenica Summer Festa 2019.

Hanka Paldum, zvijezda koju poštuju i slušaju sve generacije, oduševila je zeničku publiku, te svojim pjesmama poput “Voljela sam voljela”, “Ali pamtim još” i mnogim drugim, opravdala očekivanja zaljubljenika njene muzike.

Publika je oduševljeno pjevala njene najveće hitove, a Hankin besprijekorni glas, uz fenomenalnu pratnju njenog orkestra, doveo je i do suza mnoge u publici.


“Ja sam večeras posebno uzbuđena, obzirom da dugo nisam bila u Zenici. Ovom prilikom bih se zahvalila organizatoru Festivala, koji su imali sluha da me uvrste u program, da dam doprinos, kada je kulturna i muzička scena u pitanju. Putujem širom svijeta, ali u Zenici baš dugo nisam bila. Ali zato večeras, punog srce i sve snage, uradit ću nešto što će se dugo pamtiti”, izjavila je za naš portal, Hanka Paldum.

“Zaista sam uživala u koncertu Hanke Paldum. Jedva sam čekala da nam zapjeva jer nije dugo nastupala u Zenici. Ona je naša kraljica i mnogo volim njene pjesme”, poručila je jedna od posjetiteljki večerašnjeg koncerta.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto : Pahuljko/
Tekst : zenicainfo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.