x

neprijatno

Haos na Pinku: U emisiji uživo se uključio bivši suprug voditeljke programa, spomenuo alimentaciju!

Humanitarni serijal "Kuća od srca" koji već godinama gledate na televiziji Pink danas je startovao sa novom sezonom.

U okviru emisije "Premijera - Vikend specijal" novinar Nemanja Vujičić uključio se uživo sa voditeljem Žarkom Lazićem, koji je otkrio šta nas to očekuje u novoj sezoni i koliko je važno pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Međutim, Nemanja nije mogao da odoli a da ne ispita Žarka o odnosu sa njegovom bivšom suprugom, a u pitanju je upravo voditeljka emisije o poznatima "Premijera - Vikend specijal" Bojana Lazić.


- Vidi, ona je moja bivša žena, ona je prelijepa, prezgodna, drugačija, jedinstvena. Ona je uvijek žena mog života. Sin više sluša mamu. Ko je blaži u vaspitanju? Mi imamo jednake mjere, pravimo kompromise. Nije mnogo trošila kada je bila sa mnom. Pitanje za Bojanu - kada će da dođe na gradilište da pomogne malo nama u serijalu "Kuća od srca"? - ispričao je Žarko, a i u studiju i na terenu su se svi slatko nasmijali.

Nemanja je pitao Žarka da li će sada uživo u programu tražiti da mu se smanji alimentacija, ali je voditelj humanitarne emisije to izignorisao, rekavši: "Dobar si, dobar".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.