x

Haos na prvom nastupu Džidže Stojković u Beogradu: Pogledajte kakva je ludnica nastala uz hit "Srećno pijana"! (VIDEO)

U četvrtak naveče svi putevi u Beogradu su vodili na prijestonički splav "Tag" gdje je svoj prvi javni nastup u Beogradu imala Džidža Stojković. Muzički pravac kojim se Džidža predstavila u prethodnom periodu je potpuno osvojio publiku, pa i ne čudi što se tamo tražilo mjesto više. Očekivano, najveći haos je vladao uz hit "Srećno pijana", a refren "Pitaš da, pitaš da, da li dečka imam ja..." pjevao se iz sveg glasa. 


Beogradska publika je napokon dočekala priliku da im zapjeva Džidža Stojković. Ekstravagantna pjevačica je svojim hitovima "Srećno pijana", "Pare proklete", "Tuguj" osvojila region i skrenula pažnju na sebe, ali je čakala pravu priliku i pravo mjesto gdje da se pojavi pred svojim Beograđanima. Splav Tag je kultno mjesto modernih zvukova, tako da je  jasno zašto da se pojavi baš tamo. 


Za prvi beogradski nastup Džidža je odabrala poseban stajling. Srebrni kombinezon privlačio je poglede svih, kao i duga plava kosa koja je postala njen zaštitni znak. Za nastup je vladalo veliko interesovanje, a svi su s nestrpljenjem čekali Džidžin dolazak. Ona je naoružana dobrom energijom istu prenijela na brojne posjetioce, pa je atmosfera bukvalno "ključala".


Džidža se pokazala kao pravi majstor za lud i nezaboravan provod, a kako na svom repertoaru ima raznih zvukova, onda je jasno zašto su svi bili apsolutno zadovoljni. Provod uz Džidžu je protekao više nego fenomalno, pa ne sumnjamo kako će beogradska publika u narednom periodu imati priliku da je sve češće viđa. 

.

.

.

.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.