x

Haos u najavi! Ub.ću je ako rodi dijete: Siniša Kulić bijesan kao ris na kćerku!

Rijaliti-zvijezda i učesnica treće sezone rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić preksinoć je uradila test za trudnoću i saznala da je u drugom stanju. Kako saznajemo, Kulićeva je u petoj nedjelji trudnoće, a njeni roditelji Marija, koja se takođe nalazi u rijalitiju, i otac Siniša van sebe su zbog tog saznanja. Otac Miljaninog djeteta Lazar Čolić Zola uključio se u "Zadrugu" kako bi Miljani pružio podršku, međutim, i dalje je neizvjesno da li će Miljana zadržati dijete.

Naime, Miljana je nakon što je uradila test saopštila ukućanima da je u drugom stanju, a njena majka doživjela je nervni slom kada je saznala za tu vijest.

- Sram te bilo, gadiš mi se, đubre jedno. Kako si smjela, Miljana, ovo da mi uradiš. Ovakvu scenu si mi priredila drugi put, stoko jedna, skloni mi se da te ne gledam. Da nisi slučajno hemijskom to uradila, nesretnice - vikala je kroz suze Marija na Miljanu sumnjajući u rezultate testa.

- Mama, pijem lijekove za želudac. Kunem ti se u Željka, trudna sam. Neka svi pomru, i tata i sestre, ako lažem, zaista je pozitivan test - govorila je Miljana, a njena majka je bila van sebe od bijesa. U jednom trenutku joj je i pozlilo, pa ju je Lepi Mića pridržao da ne padne u nesvijest, a onda je nastavila da urla na kćerku.


- Ovo što si uradila je strašno. Dijete ti je malo, stoko jedna, ništa ne znaš. Hoćeš kao ova da budeš, sedmoro djece i sve različiti očevi. M.š da te ne vidim više - odbrusila je Marija.

Miljana je Drvetu mudrosti priznala da je skeptična u vezi sa nastavkom trudnoće, a onda je u razgovoru sa Zolom, koji im je produkcija omogućila, ponovo pala u iskušenje da promijeni mišljenje o svemu.

- Kako si, jesi li dobro? Slušaj me, nemaš potrebe da se opterećuješ oko bilo čega. Sve o čemu smo pričali, stojim iza toga. Ja sam uz tebe šta god da je - rekao je Zola na početku razgovora.


- U šoku sam! I sam znaš da je dogovor bio da se držimo dogovora i da ja neke osobine treba da promijenim kod sebe i da ćemo da razgovaramo o svemu. Zato si rekao da ne pričam da smo u vezi, dogodilo se to što se dogodilo. Ne mogu preko telefona da pričam sa tobom, ja hoću da se vidimo, ukoliko bi mogao večeras da dođeš. Loše mi je i teško mi je i sam znaš šta sam preživjela i sa depresijom. Psihički nisam bila dobro, dobila sam strahove posle porođaja. Znaš da imam želudačnu kilu i voljela bih sa tobom da se vidim - rekla je Miljana.



Kontaktirali smo sa Sinišom Kulićem, Miljaninim ocem, kako bismo provjerili da li se on raduje još jednom unučetu ili je na strani svoje žene Marije, koja se protivi kćerkinoj trudnoći.

- Moja Miljana nije normalna kada je sebi to dozvolila. Ubiću je ako rodi to dijete. U kuću mi neće ući više ako bude sa tim propalitetom, koji će joj pokrasti pare i nestati. Ne želim unuče od Zole. On ne može da se stara o djetetu. Mene je sramota, u pravu je Marija kada kaže Miljani da treba da se riješi djeteta. U početku sam mislio da je sve šala, ali kada sam shvatio da je to istina, poludio sam - poručio je Kulić.

.

.

.

.

.

.

.

..


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.