x

prekipjelo

Haos u porodici Mirke i Vujadina: Trudnoj glumici pukao film zbog supruga, ne želi više da trpi njegove noćne izlaske!

Mirka Vasiljević je u petom mjesecu trudnoće i čeka djevojčicu. Glumica i njen suprug Vujadin Savić postaće roditelji po četvrti put, a trenutno se nalaze u Beogradu jer fudbaler ima pauzu.

Kako Star saznaje, bračni par je imao žučnu raspravu i to sve zbog Vujadinovih čestih izlazaka.

–Mirka je i previše tolerantna, jasno joj je da Vujadin voli noćne izlaske i provod i da zbog treniga i posvećenosti fudbalu nema prilike da često izlazi, pa kada dođu u Beograd on koristi to vrijeme kako bi se izludovao. Međutim, Mirka je sada trudna i razdražljiva, pa je nedavno imala svađu sa Vujadinom. Oni su iz Ljubljane gdje Vujadin trenutno ima fudbalski angažman, došli u Beograd jer su bili kumovi na vjenčanju fudbalera Aleksandra Mitrovića. Ostaju ovdje mjesec dana jer toliko traje pauza – priča za Star izvor blizak paru i dodaje:


–Savić je od kada su došli svako veče izlazio, išao na after partije i dolazio ujutru kući. Mirka mu je zamjerila to i rekla mu je da treba da ima više obzira prema njoj pošto je u drugom stanju i da treba da ustaje ranije kako bi bio sa djecom. On joj je rekao da je željan društva i izlazaka i da treba da ga razumije, na šta je ona baš burno odreagovala i rekla mu da je previše tolerantna i da nijedna druga ne bi toliko trpjela. Objasnila mu je da nema problem da izlazi, ali isto tako do ponoći da se vrati kući i da ustane ranije i bude sa klincima. Objasnila mu je da je i ona željna društva i da će sada ona da izlazi sa drugaricama na kafe i večere, a da će on da čuva djecu. Vujadin nije htio da se nastavlja, jer ne želi da nervira Mirku koja je trudna – zaključio je izvor.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.