x

ponizio je što je sa sela

Haos u sudu: Marina hoće 500 eura za alimentaciju, Darko se cjenjkao kao na pijaci!

Darko Lazić i njegova bivša partnerka Marina Gagić navodno su se sreli oči u oči u Osnovnom sudu u Rumi, gdje je održano drugo ročište po njenoj tužbi za starateljstvo i alimentaciju.

Kako Telegraf saznaje, u sudnici je došlo do konflikta između bivših partnera koji nisu mogli da se dogovore oko visine alimentacije, ali i starateljstva nad njihovim sinom.

- Marina je došla prva, a Darko je kasnio. Čim je ročište počelo došlo je do nesuglasica. Darko je odmah ustao i rekao kako on nema primanja i kako za dijete može da izdvoji 25.000 dinara mjesečno, čemu se usprotivila druga strana. Marinin advokat je istakao kako za prvo dijete daje duplo više i da to nije u redu - govori izvor.


- Na to je ustao Darko i rekao da Lorena živi u gradu i da je za dijete koje živi u gradu potrebno i više novca što je Marinu totalno izrevoltiralo. U svom izlaganju ona je rekla kako je to sramno i kako neće dozvoliti da se ponižava njeno dijete samo zato što živi na selu. Darko je na to ustao i rekao "Dobro, eto, mogu da dam 30.000" na šta mu je ona dobacila: "Nismo na pijaci pa da se cjenkamo. U pitanju je tvoje dijete" - završava izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.