x

Haos u Zadruzi! Kulićeva odlučila o sudbini djeteta: Idem na kiretažu jer Zola laže da me voli!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola u Imaginarijumu moraju da donesu najbitniju odluku u životu, da li će Miljana da nastavi trudnoću i donese na svijet njihovo dijete. Drvo mudrosti odlučilo je da im pomogne i odagna Miljani sve sumnje time što će Lazara postaviti na poligrafsko testiranje, međutim, emisija "Trenutak istine sa Zolom" donijela je samo nove probleme u njihov odnos, te je Kulićeva donijela odluku da ab.rtira.

Naime, di-džej se preksinoć pred zadrugarima i voditeljem Darkom Tanasijevićem našao na poligrafskom testiranju u emisiji sa pitanjima koja je prethodne večeri pripremila Kulićeva. Zadrugari su bili nijemi, a već na samom početku ispostavilo se da neće biti dobro budući da je Zola pao na prvom pitanju.

"Da li bi ponovo pravio dijete sa Miljanom?" glasilo je prvo pitanje.

- Da - rekao je Zola, ali i ovaj odgovor je bio lažan, zbog čega je Miljana pretrnula i počela da se hvata za glavu od muke. Zola je govorio kako je pogrešno shvatio pitanje, a potom su se umiješali i ostali zadrugari.


- Ne nalazim opravdanje za njega, ali s obzirom na to da smo bili napolju, mi stvarno nismo planirali dijete - rekla je Miljana kasnije, a Marija Kulić je dobacila kako Zola ne bi ni želio da ima dete sa Miljanom. Uslijedilo je i sljedeće pitanje, na koje je Lazar ponovo dao lažan odgovor.

"Da li si sa Miljanom iz novčane koristi?", upitan je Zola, koji je kao iz topa rekao: "Ne".

Kada se ispostavilo da je odgovor lažan. Miljana je bez riječi ustala bijesno od stola i sjela na drugi kraj prostorije, a nakon toga je počela da plače i nije mogla da se smiri.

- Molim vas, dajte mi lijekove za smirenje. Nije mi dobro. Pipnite mi puls. Umirem! Mene će ovaj čovjek da otjera u grob - jaukala je Miljana, a onda je uslijedio još jedan šok kada mu je postavljeno pitanje: "Da li vidiš budućnost s Miljanom s obzirom na to da si vidio i njene mane?"



- Da - rekao je Zola, ali i ovaj odgovor je bio laž.

Na pitanje da li gleda Miljanino dijete kao svoje, di-džej je odgovorio pozitivno, ali je odgovor bio neistinit, pa je ponovo imao opravdanje za svoj odgovor.

- Da, volim ga, ali ne mogu da kažem da ga gledam kao svoje dijete jer ne znam kakav je osjećaj imati svoje dijete - pravdao se di-džej.

Kada se poligraf završio, Lazar je počeo da rida i plače, te je u nekoliko navrata ostajao bez vazduha. Potom je došao do Miljane da porazgovaraju, ali ona mu je poručila da preskoči ogradu i napusti rijaliti jer ne želi više da ga gleda.

- Poligraf je dokazao da si iz koristi sa mnom, izađi iz rijalitija. Ne voliš Željka, to je poligraf pokazao. Izađi da te ne vidim. Ja idem sutra na kiretažu u 7. Ne želim da imam dijete sa tobom, ti si jadnik i bijednik. Ti si monstrum - rekla je Miljana.

Tada ju je Zola ucijenio da će ujutru napustiti rijaliti ukoliko Miljana ostane sa njim u izolaciji, što je ona prihvatila i bura se stišala, te su noć proveli zajedno.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.