x

spustio joj

Haos u Zvezdama Granda! Bosanac Ceci: Ti si diskutabilna pjevačica, a Marija je pjevačina!

Takmičarski šou program "Zvezde Granda" sa novim članom žirija Cecom Ražnatović, počinje da bude sve zanimljiviji iz nedjelje u nedjelju.

Tako je prvu emisiju u novoj sezoni obilježilo Cecino priznanje da je na sudu sa svojim bivšim saradnikom Aleksandrom Milićem Milijem, dok će novu epizodu definitivno obilježiti provokacije Dragana Stojkovića Bosanca na Cecin račun.

Kako se može zaključiti iz najave emisije, Bosanac je potkačio novu članicu žirija, dok je takmičarka pjevala njenu pjesmu, što se njemu, očigledno, nije svidjelo.


- Meni je cura okej, naročito prva pjesma, a druga onako, nema tu Bog zna šta da se otpjeva - počeo je sa provokacijama Bosanac.

- E, neka si ga ti rekao Bosanac, da tu nema šta da se pjeva - uzvratila mu je iznervirana Ceca.

Sukob između njih dvoje nastavio se i tokom emisije, kada je Stojković Ražnatovićevu nazvao popularnom pjevačicom, a Mariju Šerifović pjevačinom.


- A šta je Marija ako nije pjevačica? Vanzemaljac? - upitala je Ceca.

- Ona nije pjevač, ona je pjevačina! - izričit je bio Bosanac.

- Profesija je ista, nećemo se vrijeđati sad ovdje - uzvratila je pjevačica, dok je Marija sve vrijeme ćutala i smješkala se, ne upuštajući se u diskusiju.


- Nismo isti, ne, ne - nastavio je Dragan.

- A Ceca nije pjevačina, a? - umiješao se i Mili.

- Ceca je popularan pjevač, ali bi se i to dalo diskutovati - zaključio je Stojković, što je izazvalo šok kod svih prisutnih na snimanju.

Kako se cijela ova drama završila, tek ćemo vidjeti.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.